• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çocuklar Bekir amcalarını unutmadı ERKİN USMAN

Çocuklar Bekir amcalarını unutmadı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.02.2018, 00:00

Dikili Belediyesi anlamlı bir etkinliğe imza atarak hem geçtiğimiz ay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden personeli Bekir Şen'i andı hem de doğanın korunmasına ilişkin kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.
Dikilili çocuklar, geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu 51 yaşında hayata gözlerini yuman Bademli'nin neşe kaynağı olan Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün çalışkan ve güler yüzlü personeli Bekir Şen'in anısına görev yeri Bademli Mahallesi'nde, Dikili Belediyesi ile Bademli Muhtarlığı işbirliğinde düzenlenen vefa etkinliğine en önde katılarak, yürüyüş yapıp çöp topladı.

ANMA ETKİNLİĞİ

Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Bademli Muhtarlığı işbirliğinde geçtiğimiz ay geçirdiği kalp krizi sonucu 51 yaşında hayatını kaybeden Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Bekir Şen'in anısına Bademli Mahallesi'nde mıntıka temizliği temalı anma etkinliği yapıldı.
Bademli Mehmet Ertuğrul Denizolgun İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğe mahalle sakinleri de destek verdi.
Hazırladıkları afişlerle öğretmen ve velilerinin de katılımıyla Bademli Mahallesi ara sokaklarında ellerinde eldiven ve poşetler ile yürüyen çocuklar mıntıka temizliği yaparak, çöp toplayarak Bekir amcalarını unutmadıklarını gösterdi.

BİTCOİN NEDİR?

Afrika'da bir kabileye tüccar ve yardımcısı gelmiş. Yerlilere 10 dolara maymun satın aldıklarını söylemişler. Yerliler de maymun avlamaya çıkmışlar. Avladıklarını getirip tüccara satıyorlarmış. Bir süre sonra maymunlar azalınca çok az kişi maymun getirmeye başlamış. İlgi azalmış ve tüccar maymun başına fiyatı 20 dolara çıkarmış.
Yerliler tekrar avlanmaya çıkmışlar ama gün geçtikçe maymun sayısı yok denilecek kadar azalmış. Bu sefer de tüccar fiyatı 100 dolara çıkarmış. Son maymun tükenince tüccar, "Benim şehirde bir işim var gidip geleceğim" demiş ve yardımcısını kabilede bırakmış.
Yardımcısı da kabileye o esnada demiş ki, "Bakın, hazır tüccar burada yokken, elimde de kafeslerde yüzlerce maymun varken, bunları size 50 dolara satayım. Tüccar gelince ona yeni avladık deyip 100 dolara satarsınız." Teklif yerlilere çok cazip gelmiş ve ellerindeki tüm parayı ve altınları maymunları satın almak için yatırmışlar.
Ertesi gün yardımcı da ortadan kaybolmuş.
Yerliler de maymunlarla kalakalmışlar...
İşte Bitcoin de bu hikayedekine benziyor.
Siz de günün birinde verdiğiniz paralardan olmak istemiyorsanız dikkat edin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA