• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
3 puan Kaf-Kaf’ı kendine getirsin DOĞANCAN BİNGÖL

3 puan Kaf-Kaf’ı kendine getirsin

dogancan.bingol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.11.2023, 00:00
LİGDE ilk haftalarda estirdiği hava ile adeta şampiyon bir takım görüntüsü çizen Karşıyaka, son 3 maçta yokları oynuyordu. Yağmurlu bir havada taraftarıyla kucaklaşan yeşil-kırmızılılar, nihayet 12. adama 3 puanı armağan etti. Kelkit Hürriyet ile karşılaşan KSK, maça hızlı başladı ancak kalesinde sürekli Kelkit atağı görerek savunmada ufak ufak arıza sinyalleri verdi. İzmir ekibi, rakip savunmayı beklenmedik bir anda avlayarak Kelkit'in ataklarını sonlandırdı, Adem ile öne geçti.
Islak zemini de kullanarak ilk yarının ortalarında 2. golü atan İzmir temsilcisi bu skor ile galibiyeti garanti altına aldığını düşündü. Fakat tecrübeli isim Adem Büyük'ün 36'da ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi işleri yılan hikayesine çevirdi. Bu eksiklik nedeniyle oyundan düşen Karşıyaka, 54 dakika boyunca Kelkit'in ataklarını savuşturmakla uğraştı. Bu kısır döngüde bir penaltı kazanan Karşıyaka, bu atışı gole çeviremedi ama maç yeşil-kırmızılı ekibin galibiyetiyle sona erdi. Zayıf bir ekip karşısında güçlü olması beklenen Karşıyaka bu görüntüden oldukça uzaktı. Bu galibiyet umarım İzmir ekibini kendine getirir.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA