• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Altın yere düşmekle pul olmaz YUNUS KARAKAYA

Altın yere düşmekle pul olmaz

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.09.2016, 00:00

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşanan son olay, altının yere düşmesiyle pul olmayacağını bir kez daha gösterdi. Yani yetenekli, dürüst ve değerli bir kişinin, bulunduğu yüksek yeri (makam-mevki) yitirse bile değerinden bir şey kaybetmediğini gördük.
Evet, Seferihisar'ın Belediye eski Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı'dan bahsediyorum.
Genç yaşta Belediye Başkanı olan Hamit Nişancı, görevde olduğu dönemlerde Seferihisar'a önemli hizmetleri bulundu, ilçeyi İzmir'in gözde ilçesi haline getirdi. Nişancı, daha sonra seçimleri kaybetse de hiçbir zaman ilçesine küsmedi, tam aksine var gücüyle çalışmasını sürdürdü.
Halkın sorunlarının çözümü için elinden ne geliyorsa yaptı.
Biliyorsunuz, son olarak yıllardır çözülemeyen bir sorunun çözülmesinde Hamit Nişancı en önde yer alan isim oldu.
İmar planlarında okul alanı olarak gözüken, Şeref Karagül'e ait arsanın üzerine sanayi sitesi yolu yapan Seferihisar Belediyesi, ne kamulaştırma gerçekleştirdi, ne de bu araziyle ilgili yeni bir imar düzenlemesine gitti.
Sorunun yıllardır çözülmemesine tepki gösteren arsa sahibi Karagül, geçtiğimiz günlerde sanayi sitesi yolunu kazarak topraktan bariyer kurup kapattı.
Bunun üzerine harekete geçen AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı, ilçede krize neden olan soruna müdahale etti.
Seferihisar Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı Nişancı, arsa sahibi Şeref Karagül ve esnafı yanına alarak belediyenin yolunu tuttu.
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ile arsa sahibi ve esnafı buluşturan Nişancı, uzlaşma sağladı. Soyer, arsa sahibine sorunu çözme sözü verince taraflar uzlaştı.
Böylece yol tekrar kepçelerle tesviye edilerek trafiğe açıldı.
Arsa sahibi Şeref Karagül soruna müdahale ederek krizin çözümünde önemli rol oynayan Nişancı'ya teşekkür etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA