• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kılıçdaroğlu bile inanmıyor YUNUS KARAKAYA

Kılıçdaroğlu bile inanmıyor

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.05.2018, 00:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına neden aday olarak çıkmadığı belli oldu.
Erdoğan'ın karşısına aday olarak çıkmaya cesaret edemeyen Kılıçdaroğlu, "Gel bakalım buraya!" diyerek sahaya Muharrem İnce'yi sürmüştü.
Kılıçdaroğlu NTV canlı yayınında Ahmet Arpat ve Seda Öğretir'in sorularını cevaplarken kendisinin neden aday olmadığının da ipucunu verdi. CHP lideri, "Sadece CHP'den oy alsa seçilemez zaten. Muharrem Bey" derken partililerine de güvenmediğini ilan etti adeta.

İŞLER İYİ GİTMİYOR

24 Haziran seçimleri öncesinde İP'de işler iyi gitmiyor. Parti teşkilatları bir bir istifa ederken, bazı adaylar da seçim yarışından çekiliyor.
Partiden istifa eden önemli isimlerden birisi de gazeteci Ruhat Mengi oldu.
Mengi'nin istifa sonrası yaptığı açıklama da partiyi karıştıracağa benziyor.
Parti kurucuları arasında yer alan Ruhat Mengi, istifa ettikten sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. İP'in göründüğü gibi olmadığını, bunu parti programının açıklandığı toplantıya gittiğinde gördüğünü söyleyen Mengi, "Sadece Devlet Bahçeli'ye kızıyorlar. Partiye laf yok. Dayak yesen bile sus. Neden acaba? Oy gelecekse gelir zaten, gizli planlara gerek yoktur. Şeffaflık dediğin şey siyasete gelmemişse ondan hayır gelmez. Bir ülke ancak dürüst, şeffaf yönetimle kurtulur! Oy verirken dikkat!
Adayınız veya seçtiğiniz parti acaba dışardan göründüğü gibi mi? Yoksa sizi kendi çıkarına alet etmek için rol mü yapıyor, dikkatle inceleyin. Yanılmak çok kolay ve karşınızdaki siyasetçilerin çoğu 'uzman', unutmayın! Saf ve dürüst aday seçin! Tabanı ne? Asıl soru bu!" dedi.

GOCA MOĞLA FARKLI

Daha önce köşemde sizlere Goca Moğla gazozundan bahsetmiştim.
Geçtiğimiz günlerde Muğla ziyaretim sırasında Goca Moğla üretim tesislerini yakından görme imkanı buldum. Muğla'da üretilen, frambuaz ve bal aromalı, glikoz şurubu bulundurmayan, şekeri %100 pancar şekerinden olan farklı tat ve lezzetiyle adını duyuran markanın üreticisi Gökhan Edgünlü ile sohbet etme fırsatı da buldum. Edgünlü, "Goca Moğla gazozunun muhteviyatında Muğla'da üretilen bal var. Şişesinin üzerindeki Moğla Gazozu yazısının altında bal peteği, logosunda da Muğla bacası var"dedi. Edgünlü, yakında farklı ürünlerle raflardaki yerlerini alacaklarını söyledi.
Edgünlü, firma olarak bir ilki başarmak istediklerini ve bunun için çalıştıklarını da dile getirerek, "Muğla dışında pek çok yere ürün gönderdik olumlu geri dönüşler aldık. Çeşitli spor kulüpleri kendi isimleriyle gazoz üretmemizi istedi ve bu isteklerini yerine getirdik" şeklinde konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA