• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yuvamızla ilgili çalışma yapabiliriz FİLİZ ÖZKOL

Yuvamızla ilgili çalışma yapabiliriz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.08.2009, 00:00
Yaşama felsefi anlamda yaklaşıyoruz. İdealler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün, yuvamıza dönük çalışmalarda başarıya ulaşabiliriz. Yapmayı planladığımız değişimleri başlatabiliriz. Kazançlarımızı artırma konusunda zevkli konulara odaklanacağız. Kendimizi geliştirecek hobiler bulacağız.Dostluklarımıza daha fazla özen göstereceğiz. Sabit değerlerimizi korurken, farklı konularda da çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Gezi programları ve kısa mesafeli yollar gündeme gelecek.
Bugün doğanlar; özel yaşamlarını kimseyle paylaşmak istemezler. Yakın aile ilişkilerinde kardeşleriyle kişisel bağları güçlü olacak ve onların birçok sorunlarına ortak olacaklardır. Dünyanın birçok yerini gezerek bol bol seyahat edeceklerdir. Duygusal bağlarının güçlü olması, maddesel olaylara bağlılıkla orantılıdır. Gizemlilik ilgilerini çeker. Hırslı ve derin kişilerdir. Bazı hedeflerini gizli tutmaktan hoşlanırlar. Platonik aşk hikayelerini açıklamaktan sakınırlar.

KOÇ:
Sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Nasıl olsa her probleminize çare bulabilecek kapasiteniz var. Ay'ın konumu, ortak çalışma içinde olduğunuz kişilerle mantıksal yaklaşımlar içinde olacağınızı gösteriyor.
BOĞA:
Yakın dostlarınızdan alacağınız haberler, sizin için oldukça sevindirici olacaktır. Orijinal fikirli kişilerden hoşlanıyorsunuz. Partnerinizle macera hissi yaşamak istiyor ortak kararlar alıyorsunuz.
İKİZLER:
Maddi konularda girişimciliğinizin önüne geçilmiyor. Para kazanma konusunda beceriniz çok kuvvetli fakat, yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor. Bugün harcamalarınız konusunda mantıklı olmalısınız.
YENGEÇ:
Kişiselliğinizi vurgulayacak işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, kendinizle ilgili değişimler içindesiniz. Planladığınız çalışmalar için bol fırsatlı bir gün. Duygularınızı paylaşma ihtiyacı içindesiniz.
ASLAN:
Ele aldığınız konular üzerinde sistemli düşünmekten kendinizi yorabilirsiniz. İletişim konusunda, kendinizden başka kimseye güvenmek istemiyorsunuz. Bugün sağlıklı bir mantık üretmek istiyorsunuz.
BAŞAK:
Sosyal yaşamınızda istediğiniz enerjiyi yakalarken, partnerinizle birlikte ortak çalışmalara katılacaksınız. Grup çalışmaları ve organizasyonlar için girişimciliğinizi kullanacaksınız.
TERAZİ:
Güçlü enerjinizi hem kendiniz, hem de çevreniz hissediyor. Yapacağınız her şeyi, önceden tasarlamalısınız. Mesleki anlamda iyi bir dönemdesiniz ve problemlerin kendi bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz.
AKREP:
Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kapasiteniz çok yüksek ve hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Olaylardan yanlış etkilenerek kendinizi üzüyorsunuz.
YAY:
Bugün, bir program dahilinde hareket etmelisiniz. Kendinize ait bazı gizli hesaplarınız olabilir fakat uzun vadede, sonuçların değişeceğini düşünerek, kısa vade çözümlerden faydalanmalısınız.
OĞLAK:
Ay burcunuzda ilerliyor ve duygusal yönlerinizin ağır bastığı bir gün içindesiniz. Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Bugün karşı cinsin ilgisini üzerinize çekeceksiniz.
KOVA:
Maddi konularda istediğiniz başarı grafiğine kavuşmak için, her türlü donanıma sahipsiniz. Gücünüzü yükseltmek için bazı değerlerin önemli olduğunu kabul ediyor ve mütevazi olmak istemiyorsunuz.
BALIK:
Bugün, duygusal yaşantınızı entelektüel çalışmalarla süsleyebilirsiniz. Bulunduğunuz topluluklarda kendinizi ifade etmeyi yeğlemelisiniz. Çeşitli organizasyonlara katılarak, enerjinizi ortaya çıkaracaksınız.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA