• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fikirlerimiz gün içinde değişime uğrayabilir FİLİZ ÖZKOL

Fikirlerimiz gün içinde değişime uğrayabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.09.2009, 00:00
Bugün duygularımızda bir karamsarlık söz konusu. Fikirlerimizi değiştirebilir ve ruhsal yapımızı ortaya koyacak çalışmaları tercih edebiliriz. İkili ilişkilerimizde güven arıyoruz. Çevreye gösterdiğimiz yüzümüzle, içsel duygularımızda farklılıklar oluşacak. Dostlarımızla ve akrabalarımızla bir araya gelerek, geçmişle ilgili sohbet edeceğiz. Yasaklara karşı tepki oluşturabileceğimiz bu günde, öfkeli davranışlardan uzak kalmalıyız. Nörotik rahatsızlıklar, melankolik olaylar, sosyal yaşantımızı etkileyen aşklar söz konusu olacak.
Bugün doğanlar; kaybetmekten hoşlanmazlar. Yaşamları fantezilerle doludur. Gizliliğe eğilimlidirler. Genelde pek çok işi, perde arkasından yönetirler. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Çok yönlü kişilerle bir arada olmaktan hoşlanırlar. Mesleklerini çok severler ve bu uğurda özel hayatlarını askıya alabilirler. İlişkilerinde önce mantık ve akıl derken, her konuda kendilerine güvenirler. Zihinsel başarıları çok yüksektir. Araştırmaya heveslidirler. Kardeşler ve komşuların yaşamlarında büyük bir rolleri vardır. Görüşleri sarsılmaz ve kesindir.

KOÇ:
Birlikte iş yaptığınız kişilerin nitelikli olmaları sizin için oldukça önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız ve başarıların altına imza atacağınız oldukça parlak bir dönem sizi bekliyor.
BOĞA:
Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, bugün görüşeceğiniz kişilerin hayallerinden çok akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Hırslı ortamlarda bulunmak istemiyorsunuz.
İKİZLER:
Güçlü planların kişisi olmanıza rağmen, fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden, bazen çevrenizden tepki alıyorsunuz. Yüksek idallerinizi yaşama geçirmek için desteğe ihtiyacınız yok.
YENGEÇ:
Bugün görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Kısa seyahatler söz konusu olacak.
ASLAN:
Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Koşulların sizden yana oluşu, bazı engelleri ortadan kaldıracak. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak.
BAŞAK:
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.
TERAZİ:
Takıntılı bir kişi değilsiniz. Fakat bugün, çevrenizdeki olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin düşük temposundan, olumsuz etkileniyor ve çevrenizi yargılıyorsunuz.
AKREP:
Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz.
YAY:
Bugün kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma içgüsüdü ile hareket etmeyi amaç edindiniz.
OĞLAK:
Çevrenizde dikkat çekici hareket etmeniz yüzünden tepki alabilirsiniz. İletişim konusunda yaşadığınız sorunların altında, takıntılarınız yer alıyor. Kardeşlerinizin bir sorununa yardımcı olabilirsiniz.
KOVA:
Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak başlangıçlar gündeme gelecektir.
BALIK:
Ay burcunuzda ilerlerken duygusal konularda gereksiz bir tavır sergiliyorsunuz. Size anlatılan herşeyi gözünüzde fazla büyütecek ve ciddiye alacaksınız. Günlük olaylardan çabuk etkilenmemelisiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA