• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Duygusal fırtınalara hazır olmamız gerek FİLİZ ÖZKOL

Duygusal fırtınalara hazır olmamız gerek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.09.2009, 00:00
Yaşam kalitemizle ilgili sorgulamamız ortaya çıkıyor. Dünyaya bakış açımızda bazı değişimler söz konusu. Güven duygumuzun eksikliklerinin neden kaynaklandığını çözmek isteyeceğiz. Bazılarımızın ailevi sorunları ve yaşlılarla ilgili problemleri gündem kazanacak. Güzel sanatlarla ilgili çalışmalar ve bazı müzik kompozitörlerin sanat eserleri, günü meşgul eden konulardan biri. Edebiyat dünyasında yeni eserler gündeme gelecek. Bugün sinirli ve gerilimli olabiliriz. Bazılarımız, duygusal fırtınalara hazır olmalıyız.
Bugün doğanlar; özgürlük ve aşk arasında sıkışıp kalırlar. Çevrelerinin güzel ve huzurlu olması için üstün çaba gösterirler. Kendilerine çok güvenirler. Zihinsel aktiviteleri çok yüksektir. Sorumluluklarından asla korkmazlar. Büyük tutkuların kişileridir. Karşı cins üzerinde etkileri oldukça yoğundur. Yaşamları konusunda, oldukça seçicidirler. Pratik ve sıra dışı bir yapıları vardır. Ele aldıkları konularda, başarısızlığa tahammülleri yoktur. Anlamlı bir yaşam arzularlar. Sevdikleri ile iç içe bir yaşam isterler.

KOÇ:
Kariye yapmak istiyorsanız, tanrı vergisi sevimli yönlerinizi kullanabilirsiniz. Yollardan beklediğiniz ve kariyerinizi etkileyecek haberler sonucunda ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
BOĞA:
Çevrenize örnek olmayı başaracaksınız. Düşüncelerinizi sezgilerinizle birleştirerek, ideallerinizi gerçekleştirme yolunda adımlar atacaksınız. Karşı görüşteki insanlara tepkili olacaksınız.
İKİZLER:
Aşkı ve maddeyi hiç bu kadar iç içe görmediğinizi söyleyebiliriz. Eşiniz veya sevgiliniz yanınızda olacak ve sizi mutlu edecek, özellikle maddi konularla ilgili yardımlarını esirgemeyecektir.
YENGEÇ:
Girişimci ruhunuzun uzun vadelere yayılacağı başlangıçların temelini kuracaksınız. Egonuzun yüksek olduğu bugün, çevredekilerin fikirleri ikinci planda kalacak. Kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim.
ASLAN:
Kariyer ve toplumsal hayatınızı destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız.
BAŞAK:
Aşk ve ilişkilerinizi kontrollü yaşamak için göstereceğiniz çabalar olumlu sonuçlar verecek. Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz.
TERAZİ:
Uzak çevrelerin aranılan kişisi haline geleceksiniz. Finans gezegeninizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir.
AKREP:
İşyerinizde değişim için uyumlu dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.
YAY:
Çevrenizdeki koşulların sizden yana oluşu, bugünlerde aşk başarınızı verimli hale getirecek. Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. İlgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz.
OĞLAK:
İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün içindesiniz. Fakat, iş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin.
KOVA:
Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir.
BALIK:
Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI