• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yatırım için olumlu bir gün FİLİZ ÖZKOL

Yatırım için olumlu bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.09.2009, 00:00
Ailemizi ilgilendiren konular gündeme gelecektir. İdeallerimizi sevdiklerimizle birlikte ortaklaşa geçekleştirebiliriz. Bazılarımız yatırım konusunda şanslı olacaklar. Parasal kazançların olumlu geliştiği bir gün. Sevdiklerimiz adına geçekleştireceğimiz aktiviteler bizi meşgul edecek. Yabancı dil kurslarına gidebilir, spor aktivitelerine katılabiliriz. Seyahat planlarımız varsa, ertelemeliyiz. Hobilerimizi ve el becerilerimizi sergileyeceğimiz fırsatlar söz konusu olacak. Aşkta kişisel özgürlüğümüzü sorgulayacağız.
Bugün doğanlar; taviz vermekten hoşlanmazlar. Kafaları çok işlek çalıştığı için, proje üretme konusunda son derece beceriklidirler. Sezgisel yetenekleri çok gelişmiştir. Yaşamlarında daima özel dostları vardır. Yatırım ve finans konularında belli bir strateji izlerler. Çoğu kez, şanslı bir konumdadırlar. Genellikle kişisel rahatlıkları ile ruhsal yaşantılarında paralel gelişir. Kendilerini mutsuz hissederlerse, iş potansiyelleri düşer. Artistik yetenekleri çok gelişmiş olduğu için, seçecekleri mesleklerin kendilerini ön plana çıkarmasını isterler.

KOÇ:
Çevrenizdeki kişileri kendi istek ve arzularınız doğrultusunda yönlendirmek istiyorsunuz. Bugün bulunduğunuz şartları yeniden değerlendirin ve sonradan sizi üzebilecek olaylardan uzak kalın.
BOĞA:
Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize hızlı yaklaşıyorsunuz. Bugün, isteklerinizde önleyemediğiniz tutkuların esiri olabilirsiniz. Güçlü pozisyonlara gelmek için, gerekli tüm şartlara sahipsiniz.
İKİZLER:
Yönetici gezegeniniz Merkür geri hareketine devam ediyor. Seyahat planlarınızı ertelemenizde yarar var. Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istemeniz yüzünden sinirli oluyorsunuz.
YENGEÇ:
Maddesel istekleriniz, önünüze çıkacak fırsatlarla paralel ilerleyecek. İnatçı tavırlarınız, bazen fırsat kaybetmenize neden oluyor. Bugün, yeni iş olanakları konusunda bazı görüşmeler yapabilirsiniz.
ASLAN:
Bugün, duygusal davranmamaya çalışmalısınız. İş yaşamınızda yenilikler gerekebilir fakat sizin bu olaylara tepkili davranmaktan çok, ılımlı yaklaşmalı ve olayların altındaki nedenlerin üzerinde durmalısınız.
BAŞAK:
Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden artık bir an önce kurtulmalısınız.
TERAZİ:
Duygusal dengelerinizi bozmak istemiyorsunuz. İsteklerinize bir gem vurmalı ve partnerinizle olan ilişkilerinize belli bir düzen getirmelisiniz. Uç noktalarda dolaşmanız ilişkinizi zorluyor.
AKREP:
Çalışma hayatınızda ayrıntıcı davranarak, önemli olayları kaçırabilirsiniz. Gereksiz bir titizlik sergiliyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusunda iş birliği içinde olacaksınız.
YAY:
Bugün yeniden çevresel koşullarınızı doğru kullanabileceğiniz bir gün içine giriyorsunuz. Olayların olumsuz yönlerini görmemeye çalışmalı ve isteklerinizi doğru bir yöne kanalize etmelisiniz.
OĞLAK:
Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşurken, bazı hayalleriniz kesinlik kazanabilir.
KOVA:
Hedefleriniz konusunda duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İdealleriniz doğrultusunda hareket ediyorsunuz.
BALIK:
Temkinli hareket ederek, her şeyi önce karşı taraftan beklemelisiniz. Bilinçaltınızda yapılandırdığınız olayları yeniden gözden geçirmek için, elinize geçecek fırsatları kullanmalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA