• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dostlarımızdan güzel haberler alacağız FİLİZ ÖZKOL

Dostlarımızdan güzel haberler alacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.09.2009, 00:00
Hedeflerimiz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin vereceği avantajlı bir gün bizi bekliyor. Yaşam parametrelerinin olanakları emrimize sunulmuş durumda. Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmemiz gerekebilir. Ele aldığımız konuları zorlamanın anlamı yok. Aile ve ortaklıklar, ortak yatırımlar söz konusu olacak. Fiziksel özelliklerimizi ön plana çıkarmak isteyeceğiz. İştahımızda görülen artışlar diyetisyenlerimizin işini zorlaştıracak. Dostlarımızdan güzel haberler alabilir, eğlenceli ortamlarda bir araya gelebiliriz.
Bugün doğanlar; kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir. Deneysel ve bilimsel konulara olan merakları kadar, doğaüstü olaylara karşı da ilgilidirler. Yaşamlarında kendilerine ün getirecek, sıradışı meslekleri olacaktır. Araştırmacı yönlerini ortaya çıkaran çalışmalardan hoşlanırlar. Evlik konusunda çekimser ve zor kişilerdir. Kızdıkları zaman son derece kaprisli ve huysuz olurlar ve sakinleşmeleri zaman alır. Dış görünüşlerine çok önem verirler. Felsefi yönleri çok güçlüdür ve bu konuda bilgiçlik taslayan herkese gereken dersi verirler.

KOÇ:
Girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. İş çevresinden bir arkadaşınız duygusal olarak sizle ilgilenebilir. Bütçeniz konusunda dikkatli olmalısınız.
BOĞA:
Sosyal başarıları ve statünüzü desteklerken ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kardeşlerle aranızda uyumlu beraberlikleriniz olacak. Kısa geziler gündeme gelecek.
İKİZLER:
Derin bir duygusallığa sahip olmanıza rağmen, bu özelliğinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde detayların çok önemli olduğu bir gün içindesiniz. Kuşkucu tavırlarınızı bırakın.
YENGEÇ:
Kafanızdan geçen düşüncelerin sınırları konusunda endişelisiniz. Bilinç altınızın yoğunluk kazanması ve yaratıcı yönlerinizin, farklı bir şekilde açığa çıkmasına neden oluyor. Rahat olmaya çalışın.
ASLAN:
Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz. Güneş, karşıt evinizde ilerlerken istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek. İsteklerinizden hiçbir şekilde ödün vermek istemiyorsunuz.
BAŞAK:
Bugün, içinizde biriktirdiğiniz duyguların yüzeye çıkması, ailenizle aranızda bazı problemlere neden olabilir. Enerjinizi, tepkilerinizi ve isteklerinizi paralel tutmayı başarmalısınız.
TERAZİ:
Hızlı ve cesur davranarak birçok işi aynı anda yapacak, birbirini tetikleyen başarılar yakalayacaksınız. Fikirlerinizi insanlara kabul ettirecek, organizasyon yeteneğinizin çıtasını yüksek tutacaksınız.
AKREP:
Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir.
YAY:
Partneriniz de belki sizi anlamakta güçlük çekiyor. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmeli, duygularınızı karşılık beklemeden sunmalı, herhangi bir anlaşma imzalarken şartları iyi incelemelisiniz.
OĞLAK:
Yaptığınız işin karşılığını almak ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, en az sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz.
KOVA:
Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler, sizin gerçek düşüncelerinizi tahmin etmekte güçlük çekebilirler. Bugün araştırmacı yönünüzü kullanarak, bazı olayları kısa sürede çözeceksiniz.
BALIK:
Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bugün, kendinizi yeni olaylara hazır hissediyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA