• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Küçük kazalara karşı dikkatli olmalıyız FİLİZ ÖZKOL

Küçük kazalara karşı dikkatli olmalıyız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.10.2009, 00:00
Bugün, gücümüzü sosyal arkadaşlıklarımızdan alabiliriz. Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden istenmeyen tartışmalar söz konusu olacak. Akrabalık ilişkilerimiz önem kazanacak. Özellikle çocukların toplumsal sorunları gündeme gelecek. Sporcuların dikkatli olmaları gereken bir gün. Sakatlıklar ve küçük kazalar söz konusu olabilir. Kısa vadeli aşklar gündeme gelecektir. Sessiz ortamlarda çalışabileceğimiz yerleri tercih edeceğiz. Duygular her ortamda eleştiriye açık olacak.
Bugün doğanlar; disiplinli, sır saklamasını bilen, yönetici bir kişilik taşırlar. Yaşam kaliteleri daima yüksektir. Maddeye düşkün yapıları, onları daha gerçekçi çalışmalara yönlendirir. Tenkit etme özellikleri olduğu için, çoğu kez duygusal ilişkileri sorunludur. Sahip olma duyguları çok fazla olduğu için, her türlü konfora kavuşmak isterler ve idealleri uğrunda çalışmaktan sıkılmazlar. Sabırlı ve dayanıklı bir yapıya sahiptirler. Toprak, emlak alım satımı ve gayrimenkul yatırımlarının özel bir anlamı olduğunu bildikleri için, birikimlerini bu yönde yaparlar.
KOÇ:
Olaylara duygusal bir derinlikte bakmak isterken, çalışmalarınızı bu yönde yoğunlaştıracaksınız. Amir durumunda olan kişilerle uyum içinde çalışmalar sergileyeceksiniz. Enerjiniz artıyor.
BOĞA:
İdealleriniz konusunda tereddütleriniz var. Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz. Yollarla ilgili planlarınız olabilir. Yaşayacağınız gecikmeler sizi demoralize etmemeli.
İKİZLER:
Çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Özellikle meraklı yapınız sizi istemediğiniz sorunlarla karşı karşıya bırakıyor. Düşüncelerinizi açıklarken çevrenize karşı kırıcı olabilirsiniz.
YENGEÇ:
Birlikte iş yaptığınız kişilerin organizasyon yetenekleri sayesinde, başarı olasılığınız artıyor. Yönetilmekten hoşlanmadığınız için, ortak çalışmalarınızda paylaşımcı insanları tercih ediyorsunuz.
ASLAN:
Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir beraberlik sergiliyor olabilirsiniz. Şüpheci ve baskıcı yönleriniz nüksettiği zaman, gereksiz tartışmalar çıkarıyor ve çevrenizde olumsuzluk örneği oluyorsunuz.
BAŞAK:
İnce hesaplar peşinde koşarken, detaylar sizin için önemli olacak. Girişimciliğiniz takdir görmesine rağmen, yüklendiğiniz misyon kolay değil. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gereken bir gün.
TERAZİ:
Çevrenizi sorgulayarak haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Oysa, bazı konuları sonradan düzeltmek mümkün olmuyor. İyi niyetli yaklaştığınız bazı konuların olumsuz sonuçlanması enerjinizi bölmemeli.
AKREP:
İnatçı yapınızı daha da körükleyecek olayların ortasında bulunuyorsunuz. Çevrenizde çalışan insanların sizinle aynı potansiyele sahip olmaları mümkün değil. Sürekli hata arayarak bir sonuca varamazsınız.
YAY:
Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. İş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük olan ve daha çok tecrübe sahibi olan kişilerin desteğini hissedebilirsiniz.
OĞLAK:
Partnerinizin duyguları karşısında bocalamanız mümkün. Onun beklentilerine yanıt vermek isteseniz de, sizi aşan pozisyonlar söz konusu olacak ve kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz.
KOVA:
Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız. Çevresel koşulların değişken tablolar çizmesi, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Alacağınız teklifleri iyice düşünmeden kabul etmeyin.
BALIK:
Ay'ın konumu, karşılıklı ilişkilerinizde sizi güven arayışına itiyor. İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almamalısınız. Siz üzerine gittikçe, o kendini savunmak zorunda kalıyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA