• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yaşamı kolaylaştıracak ipuçlarını yakalayacağız FİLİZ ÖZKOL

Yaşamı kolaylaştıracak ipuçlarını yakalayacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.10.2009, 00:00
Duygusal patlamaların yoğun yaşanabileceği bir gün. Çevremizdeki olaylara asla kayıtsız kalmak istemeyeceğiz. Çevremize karşı takındığınız tavırlar sitem edici tarzda olacaktır. İç disiplinimizin güçlü olduğunu iş yaşantımıza yansıtabileceğiz. Esnek çalışanlar zaman kaybına uğramak istemiyorlarsa, belli kuralları denemek zorundalar. Özellikle aile içi olaylarda yapıcı davranışlar ortaya çıkacak. Eşyalarımızı tamir ettirmeyi düşünüyorsak, bugün iş yaşantımızda bize gerekli olan doneleri akıllıca kullanmalıyız. Yaşamımızı kolaylaştıracak ip uçlarını yakalayacağız.
Bugün doğanlar; doğrularını savunmaktan çekinmezler. Hem sosyal, hem de iş konularında dürüst ve adaletli davranırlar. Giyim ve kuşam konusunda kendilerine gereğinden fazla özen gösterirler. Tutumlu olmayı denemeli ve zevklerine fazla para harcamamalıdırlar. Hoş, arkadaş canlısı ve zarif kişilerdir. Yeteneklerini sosyal alanlarda kullanarak, aşk iş ve evlilik konularında evlilik fırsatları elde edeceklerdir. Duygusal davranışları onları değişik aşk anlayışı içine itebilir. Çoğu kez anlaşılması zor kişiler gibi görülebilirler. Güzel konuşma yetenekleri sayesinde, girdikleri ortamlarda gözlerin üzerlerine çevrilmesine neden olurlar.

KOÇ:
Kişisel özelliğinizi sosyal yaşantınızla bütünleştirmeyi iyi biliyorsunuz. Bugün Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken size cazip bir hava kazandırıyor. Ayrıca çılgın düşünceler içinde olmanıza neden oluyor.
BOĞA:
Doğal davranışlarınız, çevrenizde takdir toplamanıza neden oluyor. Hiç kimse sizi samimiyetsizlikle suçlayamaz. Bilinçaltınızda yatan güven duygusu için, arkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyacaksınız.
İKİZLER:
Merkür'ün Terazi'de ilerlemesi sayesinde, uzun süredir problem yaratan işlerinizi yeniden gözden geçirme imkanı bulacaksınız. Bugün, iletişim konusunda istediğiniz performansı yakalamanız mümkün.
YENGEÇ:
Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündeme gelecek. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyor, hatta cesur davranıyorsunuz.
ASLAN:
Alacağınız kararlar çok önemli aşamaya neden olacak. Merkür, iletişim evinizde ilerliyor. Hızlı düşünecek ve bazı olaylara kesinlik kazandıracaksınız. Sezgileriniz sizi yanıltmıyor.
BAŞAK:
Atılımlar için uygun bir gün. Harcamalarınız için gerekli dengeye sahip olacak ve pürüzlere çözüm getireceksiniz. Olumsuzluklar karşısında, vakit geçirmeden yaptığınız müdahaleler olumlu sonuç veriyor.
TERAZİ:
Ay burcunuzda ilerlerken, yaşam kaliteniz hakkında size bazı açılımlar sağlıyor. Bugün, zevkler konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz. Duygusal coşkularınız istemediğiniz durumlara neden olabilir.
AKREP:
Bugün, düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır izleyeceksiniz. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına kesin çözüm getirdiğiniz kişiler her fırsatta sizi savunuyor.
YAY:
Sizinle yarışmak imkansız gibi bir şey. Pratik bir zekanız var. Bazılarının uzun sürede yaptığı işleri kısa sürede tamamlayarak dikkat çekiyorsunuz. Çevrenizin karşısına değişik fikirlerle çıkıyorsunuz.
OĞLAK:
Duygusal konularınıza ailenizin karışması hoş olmuyor. Bugün, onların fikrini almak başınıza iş açabilir. Partnerinizle aileniz arasına sınırlar koymalı ve yaşamınızı renklendirmek için çaba sarf etmelisiniz.
KOVA:
Partnerinizin size önereceği tekliflere sıcak bakmalı ve olayları her noktadan değerlendirerek fikrinizi sonradan söylemelisiniz. Beklentileriniz konusunda aceleci davranmamalısınız.
BALIK:
Maddi konularda fazla beklenti içine girdiniz. Bir zamanların sakin kişisine bir şeyler oldu. En çılgın fikirler artık sizden çıkıyor. Bugün, ifade zorluğu yaşamak istemiyorsanız, size söylenenleri dinleyin.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA