• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yeni konulara ilgimiz artacak FİLİZ ÖZKOL

Yeni konulara ilgimiz artacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.05.2010, 00:00
Bugün, öz değerlerimize uygun hareket etmek isteyeceğiz. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak belki de, şimdiye kadar hiç denemediğimiz konularda çığır açacağız. Bir süredir sürüncemede kalan hukuksal sorunlarımız olumlu veya olumsuz şekilde bitecek. Kişisel isteklerimiz ve egolarımıza zıt bazı konular bizi rahatsız etse de, önleyemediğimiz bir şekilde bu ortamın içinde bulanacağız. Aşkta eleştirici bir günümüzdeyiz ve duygularımızda terslikler yaşayabiliriz. Partnerimizden çok şey bekliyoruz.
Bugün doğanlar; temkinli ve yaşamda güven arayan kişilerdir. Çalışkan ve disiplinli yapılarıyla, bulundukları yerlerde gerekli düzeni sağlamasını bilirler. Yalan söylenmesinden ve verilen sözlerin yerine getirilmemesinden nefret ederler. Doğru düşünüp sağlam kararlar verirler. Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır. Çok fazla seyahat ederler. Karşı cins üzerinde etkileri çok güçlüdür. Güçlü iradeleri ve korkusuz kişilikleri ile meydan okumayı severler. Kaybetmekten hoşlanmazlar. Sevgilerini bazen abarttıkları için, partnerlerini gereğinden fazla şımartabilirler. Estetik zevkleri çok gelişmiş olduğu için, dizayn gerektiren işlerde başarılı olurlar.

KOÇ:
Maddesel istekleriniz, önünüze çıkacak fırsatlarla paralel ilerleyecek. İnatçı ve yargılayıcı tavırlarınız, fırsat kaybetmenize neden oluyor. Duygusal yönünüzü ortaya koyan çalışmalara başlayacaksınız.
BOĞA:
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.
İKİZLER:
Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Koşulları zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Venüs ve Merkür'den olumlu etki alıyorsunuz.
YENGEÇ:
İçsel enerjinizin yüksek oluşu, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Bugün, aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, karar verme konusunda zorlanabilirsiniz.
ASLAN:
Aldığınız her sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızda değişime hazır olmalısınız. Sizin için olumlu başlangıçlar gündeme gelecek. Çalışmalarınızdan dolayı takdir göreceksiniz.
BAŞAK:
Bugün, görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli.
TERAZİ:
Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. İstediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz.
AKREP:
Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini için bilgi birikiminizden yaralanabilirsiniz. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlanıyorsunuz.
YAY:
Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz.
OĞLAK:
Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engelleri ortadan kaldıracak. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak.
KOVA:
Her zaman belli standartlar dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Yeni ve güzel olaylar gündeme gelecek.
BALIK:
İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA