• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Samimiyet ve güvene ihtiyacımız olacak FİLİZ ÖZKOL

Samimiyet ve güvene ihtiyacımız olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.06.2010, 00:00
Bugün sezgiler ve somut kavramlar önem kazanıyor. Samimiyet ve güvene ihtiyacımız var. Unuttuğumuz isteklerimizin yeniden gündem kazanması eski hataların tekrarlanmaması şartıyla, daha da güzel olayları beraberinde getirecek. Şansımızın bize yardım edeceği bir gün. Enerjimizi doğru kullanmalı ve sorumluluk duygumuzu arttırıcı ve psikolojik anlamda bizi sıkıntıya sokacak çalışmalardan uzak kalmalıyız. Beklenmeyen haberler karşısında hazırlıklı olmalıyız. Yeni ve özel durumlar söz konusu olacak.
Bugün doğanlar; zeki ve kendilerine güvenen kişilerdir. Motivasyonları yüksek olduğu zaman çok daha başarılı işler çıkarırlar. Şartları kendi isteklerine göre çevirmesini iyi bilirler. Orijinal ve yaratıcı düşünceye sahiptirler. Para kazanmayı iyi bilen entelektüel tiplerdir. Toplumsal işlerde başarılı olurlar. Ruhsal enerjileri güzel sanatlarda açığa çıkar. Aşk yaşamları renkli ve karışıktır. Çekici konuşmaları sayesinde ikna edemeyecekleri kişi yoktur. Yaşam onlara eş seçimi konusunda iyi bir şans verecektir. Sanata, tiyatroya ve edebiyata özel ilgi duyarlar. Gelişmiş bir yazı kabiliyetleri vardır.
KOÇ:
Kendinizin ne olduğunuzu çok iyi biliyor ve taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün partnerinizin sezgisel davranışlarından rahatsız olacak ve duygularınızı saklamak isteyeceksiniz.
BOĞA:
Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyle iş ilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Hedefleriniz belirgin olacak. Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için, önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmelisiniz.
İKİZLER:
Birlikte çalıştığınız kişilerin, finans desteklerini isteyebilirsiniz. Onların size karşı tutumlarından farklı sonuçlar çıkarmadan önce, olayların nedeni üzerinde durmanız gerekiyor.
YENGEÇ:
Bugün, yaptığınız işlere farklı bir vizyon getiriyorsunuz. Cesaret isteyen çalışmalar için gerekli donananıma sahip olmanıza rağmen, fikir ayrılıkları konusunda çelişkiler içinde kalıyorsunuz.
ASLAN:
Çeşitli nedenlerden dolayı bilinçaltınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz. Aklınıza gelen çılgın düşüncelerden vazgeçmeli ve fırsatları kullanmalısınız.
BAŞAK:
İnatçı yapınızı bilenler, yenilikler konusunda sizi ikna edemiyorlar. Çevrenizin desteğini reddediyor, bildiğiniz konulardan şaşmıyorsunuz. Bugün, olağanüstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz.
TERAZİ:
Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Rekabet etmeyi seviyor, ince zekanızla problemlere ustaca yaklaşıyorsunuz.
AKREP:
Çevrenizde eski şartları yeniden düzenlemenin zamanı geldi. Son günlerde iş yaşantınızda değişimler yaşıyorsunuz. Bugün, kişisel zevkleriniz çok önemli. Kendinizle ilgili çalışmalar içinde olacaksınız.
YAY:
Bugün, dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile kişilik çatışmalarından vazgeçmeli ve onun da fikirlerine saygı göstermelisiniz.
OĞLAK:
Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bugün, güçten yana oluşunuzu, destekleyenler olacak. Durum değerlendirmesi yapmalısınız.
KOVA:
Bulunduğunuz şartları benimseme konusunda tereddütleriniz var. İçsel savaşlarınızı sizi rahatsız edecek boyutlara gelmesine izin vermemelisiniz. Bugün mantıksal yönünüz ağır basıyor.
BALIK:
Bastırdığınız duygularınızın sizi rahatsız etmesinden etkilenmek istemiyorsanız, yaratıcılığınızı akıllıca kullanmalısınız. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz ortada.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA