• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • İkindiye 23:55:00
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608

Zorlu yolları tek tek geçti restorancılıkta marka oldu

Zorlu yolları tek tek geçti restorancılıkta marka oldu
Giriş Tarihi: 22.7.2019

Kendi çabaları ile adım adım yükselen , Antep mutfağının en özel tatlarının sunulduğu Manavkuyu’daki Restoranı ’in en özel lezzet mekanlarından biri haline getirerek adını zirveye yazdırdı

Bu hafta Fark Yaratanlar köşemizde farklı, sıra dışı bir girişimcinin, işadamının sıfırdan yani yokluktan zirveye çıkış öyküsü var. Yaşamına yokluk içerisinde başlayan, kendi çabaları ile hayatın zorlu yollarında zirveye tırmanan Mehmet Ali Deniz'i köşemize konuk ettik. 1963 yılında Kilis'in Suriye sınırındaki İnanlı köyünde 10 çocuklu bir ailenin 6'ncı çocuğu olarak dünyaya gelir Mehmet Ali Deniz. Çetin ve zor çocukluk yıllarında sınır ticareti yapan abilerine yardım etmiş. Askerlik dönüşü Ortadoğu ve Avrupa'ya taşımacılık yapan şirkette TIR şoförlüğü yapmış.

İŞİM EN BÜYÜK TUTKUM
Mehmet Ali Deniz... Karizmatik, hırslı ve tutkulu, yaşamının merkezine başarıyı koymuş bir isim. Hayallerinin peşinden giden Deniz, toplumun tüm kesimlerinin sevgisini, saygısını kazanmayı bilmiş.. "İşim tutkum, hayat ritmim diyen" Deniz hayallerini kovalayınca ülkesine nasıl hizmet edileceği kanıtlamış.. 1994 yılında İzmir'e gelmiş. Ağabeyleri ile birlikte ER-Sİ Tekstil'i kurmuşlar. Ayrancılar'da iki fabrikada erkek, kadın ve çocuk spor giysileri üretip Avrupa'ya ihracat da yapıyorlar.

EN İYİLER ARASINDA
2015 yılında İzmir'in en ünlü marka kebapçısı Antepli Ramazan Usta'yı ortağı ile birlikte işletmeye başlamışlar ve bugün İzmir'in, Türkiye'nin en ünlü marka kebapçısı yapmışlar. Deniz yükselişinin sırrını şu sözlerle anlatıyor: "Hayatımda hep samimi dürüst oldum. Çok çalıştım, her zaman işimin başındayım. İşimiz onurumuz diyerek müşterilerimize her zaman en iyisini, en özelini, doğalını, sağlıklısını sunduk. 16 yıldır yanımızda olan müşterilerimiz bizi İzmir'in, Türkiye'nin en iyi kebapçısı yaptı. Gururluyuz mutluyuz." Bornova Süvari Caddesi'nde faaliyetine başlayan Antepli Ramazan Usta, 2013 yılından beri Mehmet Deniz ve Duran Kahveci işletmeciliğinde Bayraklı Manavkuyu'da hizmet veriyor. "En iyi kebap" "En iyi lahmacun" alanlarında Türkiye'nin en iyileri arasında gösterilen Antepli Ramazan Usta, EniyiBEST tarafından 2018'de İzmir'in En İyi Kebap Restoranı seçildi. Restoranın ünü bugün İzmir sınırlarını aşmış durumda.

EGE'NİN 4 YANINDAN MÜŞTERİLERİ GELİYOR
Marka aynı zamanda şirketin kurumsal değerlerini ve kültürünü de yansıtır. Öyle ki marka, işletmenin gerçekleştirmek için çıktığı büyük rüyayı somutlar. Halep ve Antep usulü efsane lahmacunu, Antep yöresinin meşhur beyran çorbası ve Antep lezzetleri ve tabi kendi üretimleri olan Antep'in tescilli lezzeti baklava ve çeşitlerinde de marka olmuştur Antepli Ramazan Usta.. Her zaman aynı kaliteyi yakalamak markalaşmada en önemli unsurdur. Bu nedenledir ki yıllardır aynı lezzet ve kalitesini özgünlüğünü koruduğu için Antepli Ramazan Usta her zaman tercih edilen bir marka olmayı başarmıştır. Bugün Ege'nin İzmir'in en ücra köşelerinden müşterileri özel olarak lezzetlerini tatmaya mekana geliyor. Bütün bu lezzetleri en orijinal, doğal haliyle lezzetinde yemek, kendinizi ziyafetle ödüllendirmek istiyorsanız adresiniz Antepli Ramazan Usta'dır..

FARK YARATANLAR - ŞENOL KANTÜRK

Zorlu yolları tek tek geçti restorancılıkta marka oldu haberine yapılan yorumlar ( yorum)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan YENİ ASIR veya yeniasir.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.
BİZE ULAŞIN