• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST
    %0.89
    78.384,78
    EURO
    -%0.86
    4,4760
    USD
    %0.66
    3,8608
    GBP
    %0.66
    3,8608
    CHF
    %0.66
    3,8608
    JPY
    %0.66
    3,8608
  • 25°C

Canan Karatay'dan ramazan önerileri

İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, ramazan pidesinin ince ve yaş maya ile yapılması gerektiğini belirterek, "İftarda ve sahurda şöyle ince bir ramazan pidesi ikiye ayrılacak ve yarısına bol tereyağı sürülüp öyle tüketilecek" dedi.

Canan Karataydan ramazan önerileri

İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, ramazan pidesinin ince ve yaş maya ile yapılması gerektiğini belirterek, "İftarda ve sahurda şöyle ince bir ramazan pidesi ikiye ayrılacak ve yarısına bol tereyağı sürülüp öyle tüketilecek" dedi.

Canan Karataydan ramazan önerileri

Elazığ Belediyesi'nin davetlisi olarak çeşitli etkinlikler kapsamında kente gelen Karatay, Cip Mesire alanında düzenlenen programa katıldı.

Canan Karataydan ramazan önerileri

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Karatay, insan sağlığının önemine vurgu yaparak, tıbbın objesi insan olan bir sanat durumunda bulunduğunu aktardı.

Canan Karataydan ramazan önerileri

"BİR DİLİM İNCE RAMAZAN PİDESİNE BOL TEREYAĞI SÜRÜN"

Bir ülkenin ekonomik yönden gelişiminin sağlıklı bir toplumla mümkün olabileceğini ifade eden Karatay, yaklaşan ramazan ayı ile özellikle "ramazan pidesi" tüketimine dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Canan Karataydan ramazan önerileri

Karatay, "(Ramazan hoş geldi, baklava tepsisi boş geldi) demeyeceğiz artık. Tabii pide ramazan ayının en önemli unsurlarından biri. Yapılırken ince yapılması ve yaş maya ile yapılması lazım. Ben istemediğiniz kadar tüketmeyin desem de tabii ki tüketilecek. Ama nasıl tüketilecek? İftarda ve sahurda şöyle ince bir ramazan pidesi ikiye ayrılacak ve yarısına bol tereyağı sürülüp öyle tüketilecek. Tereyağsız olmaz" diye konuştu.

BİZE ULAŞIN