Giriş Tarihi: 26 Mart 2018 09:48Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018 09:49
ABONE OL
BU GALERİYİ PAYLAŞ
ELMA
Bol miktarda kuarsetin içerir. Kanser tedavisinde, kanserden korunmada,
alerji ve kalp damar hastalıklarında yararlıdır. Günde en az 2 elma tüketin. Ancak elmayı kabuklarıyla yiyin.
KARA ÜZÜM
Son 10 yıl içindeki çalışmalar kara üzümün kanser önleyici rolüne işaret ediyor. Ayrıca kalpdamar hastalıklarından da koruyor. Çekirdeği ve kabuğuyla birlikte yenmesi gerekiyor. Günde; 1-2 Bardak kadar tüketilebilir.
KARPUZ
A ve C vitamininden zengindir. içerdiği yararlı maddeler vücudu kansere karşı korur, toksik maddelerden arındırır.
KİRAZ
Bol miktarda flavon denen yaralı bir madde ihtiva eder. Kanser oluşumunu ve kanserin ilerlemesini engeller. Özellikle meme, cilt, akciğer ye karaciğer gibi kanser tiplerinde etkili.
NAR
Son çalışmalar, narın kanserojen madde verilen farelerin genlerinde yüzde 30 civarında düzelme sağladığını gösteriyor. İçerdiği bazı maddeler sayesinde kolestrol ve şekeri dengeleyen nar, kalp sağlığını da koruyor. Bu nedenle günde 1 bardak taze sıkılmış nar suyu için ya da 2-3 tane nar yiyin,