• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST
    %0.89
    78.384,78
    EURO
    -%0.86
    4,4760
    USD
    %0.66
    3,8608
    GBP
    %0.66
    3,8608
    CHF
    %0.66
    3,8608
    JPY
    %0.66
    3,8608
  • 25°C

Pişmiş ıspanağı ertesi gün tüketmek çok tehlikeli! İşte sebebi...

Pişmiş ıspanağı ertesi gün tüketmek çok tehlikeli! İşte sebebi...

Ispanağın faydaları saymakla bitmiyor. C vitamini açısından zengin olan ıspanak piştikten sonra bir daha ısıtıp tüketmek yerine, tek seferde bitirilmeli

Pişmiş ıspanağı ertesi gün tüketmek çok tehlikeli! İşte sebebi...

DHA'nın haberine göre, Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu, ıspanağın pişirildiği gün yenmesi uyarısında bulundu.

Pişmiş ıspanağı ertesi gün tüketmek çok tehlikeli! İşte sebebi...

Elmacıoğlu, ıspanağın piştiği gün yenmediği takdirde buzdolabında bekletilen ıspanak yemeğinin içinde nitrit ve nitrat bileşenlerinin artacağını belirtiyor.

Pişmiş ıspanağı ertesi gün tüketmek çok tehlikeli! İşte sebebi...

Elmacıoğlu, "Bu bakteriyel olmayan toksit sindirim problemlerine yani baş dönmesi, ishal ve mide bulantısına yol açar" diyor.

Pişmiş ıspanağı ertesi gün tüketmek çok tehlikeli! İşte sebebi...

"+4 DERECENİN ÜSTÜNDE SAKLANDIĞINDA PİŞMİŞ YEMEKTE MİKROORGANİZMA GELİŞİR"

Pişmiş yemeklerin +4 derecede saklanması gerektiğini belirten Prof. Dr. Elmacıoğlu, "Bir yemeği iki öğünlük yaptıysanız, mutlaka yiyeceğiniz kadarını ayırın" diyor.

BİZE ULAŞIN