Port Alaçatı Otel, İzmir'in ve Çeşme'nin önde gelen isimlerini, Alaçatı mutfağı deniz ürünleri tadım menüsü lansmanında ağırladı. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın da aralarında bulunduğu 20 kişilik davetli grubu, başarılı şef Özgür Aşçıoğlu ve ekibinin hazırladığı birbirinden lezzetli yemekler eşliğinde keyifli bir yaz akşamı geçirdi. Gecenin başında konuşma yapan şef Aşçıoğlu, deniz mahsullerinin ağırlıkta olduğu menü hakkında bilgiler verdi. Deniz kestanelerini günlük olarak mutfak ekibindeki şeflerle birlikte hazırladığını ve deniz kestanesi avını mutfak ekibinin mesai dışında bir arada yaptığı bir sosyal etkinlik gibi de değerlendirdiğini söyleyen şef, ürünleri tarlada ve denizde üretildikleri yerde görmenin, dokunmanın bir şef için ayrıca çok değerli olduğunu dile getirdi. FOTO: Muhittin- Semra Dalgıç Kadri- Semra İldiri Özgür Aşçıoğlu, Berrin Pehlivan Ebru Türkmen Oylun-Ünal Kocaman Muzaffer- Sevim Ozan Gül- Taner Gümüş