Giriş Tarihi : Son Güncelleme :
İzmir'de yaşayan 31 yaşındaki Gonca Akdemir daha güzel hale gelebilmek için özel bir kliniğe gidip, son dönemde en sık yaptırılan estetik ameliyatı olan "badem göz" adı verilen ameliyatı olmak istedi. Doktor U.A. bu ameliyatı yapabileceğini ve 6 ay sonra hiçbir iz kalmayacağını söyledi.
Ancak işler söylendiği gibi devam etmedi. Ameliyat üstüne ameliyatla bir estetik faciasına dönüştü. İddiaya göre eksik olan ameliyatı düzeltmek için 2 kez daha operasyon yapılan genç kadın şimdi yüzünde iltihaplarla kaldı. Giderek daha kötü hale gelen yüzünün biran önce düzeltilmesini isteyen Gonca Akdemir kendisine bunu yapan doktordan şikayetçi oldu.
Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, Gonca Akdemir; "Bundan 5 ay kadar önce bir kliniğe gittim. Beni bir şekilde bir estetik operasyona ikna ettiler. Bende kabul ettim. Badem göz adı verilen ameliyatı oldum. Çıktıktan bir süre sonra dikişlerin izleri olduğunu ve açılmalar olduğunu görünce doktorun yanına gittim.