Giriş Tarihi :
Geleceğe Nefes kampanyası ile Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda, Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak saat 11.11'de başlayan "Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında milyonlarca fidan toprakla buluştu.
GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASI NEDİR?
Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak, özellikle son aylarda çıkan orman yangınları neticesinde zarar gören alanların yeniden ağaçlandırma konusunda vatandaşların yoğun taleplerine karşılık vermek ve toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak maksadıyla 11 Kasım 11.11'de 11 milyon ağacın toprakla buluşturulması kampanyasıdır.
GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASI FİDAN BAĞIŞ ÜCRETLERİ
Kişi ya da Kuruluş istendiği sayıda fidan bağışında bulunabilir. Bağışlanan fidanlar ağaçlandırma sahası içinde yer alır.
1 Fidan Bağışı 10 TL'dir.
E-Sertifika talepleriniz ödeme yapıldıktan sonra ortalama 1 iş günü içinde, basılı Sertifika talepleriniz ise 5 iş günü içinde teslim edilmektedir.
FİDAN SAHİPLENMEK MÜMKÜN!
'FİDAN SAHİPLEN' sekmesine tıkladığınızda isim soy isim ve e-posta girdikten sonra istediğiniz şehirde adınıza ücretsiz 5 fidan dikimi yapılıyor.