Giriş Tarihi : Son Güncelleme :
Dünyanın koronavirüs mücadelesi devam ediyor. Bu kapsamda da birçok tedbir hayata geçiriliyor. İngiltere'de bu tedbirlerden birini alarak okulları tatil etti. Okulları tatil edilip eve gönderilen çocuklardan birisi de İngiliz Kraliyet Ailesi'nin veliahtları Prens William ile Kate Middleton'ın çocukları Prens George ve Prenses Charlotte oldu.
Düşes yaptığı itirafta, "George, Charlotte'ın ödevlerini eğlenceli buluyor. İlkokul yerine kreş ödevlerini yapmak istiyor" dedi.
Geçtiğimiz günlerde 5. doğum gününü kutlayan Prenses Charlotte, karantina süreci geçirdikleri evlerinin yakınlarında koronavirüs nedeniyle zor günler geçirenlere ev yapımı makarna paketleri dağıtmasıyla gündeme gelmişti.Düşes tarafından çekilen ve paylaşılan bu kareler sosyal medyada da oldukça ilgi gördü.