HaberlerGaleriYumurtayı pişirirken içine buz atın! Bakın ne işe yarıyor
Yumurtayı pişirirken içine buz atın! Bakın ne işe yarıyor
Bazı pratik bilgiler gündelik hayatımızda birçok işe yarıyor. Gündelik hayatta sık karşılaştığımız sorunların çözümü hiç aklımıza gelmeyen yerlerde ve düşündüğümüzden daha kolay. Bahsedeceğimiz basit pratik yöntemler sayesinde hataya yer kalmayacak. İşte karşımıza çıkan problemleri çözmenin daha önce aklınıza gelmemiş basit yolları…
Giriş Tarihi: 6 Aralık 2021 11:51
ABONE OL
BU GALERİYİ PAYLAŞ
Buharlı pişiriciniz yoksa, sadece bir tencere, bir kevgir ve bir kaç tahta kaşık kullanın. Bakın, oldu bu iş!
Soğutma rafınız yoksa turtaları soğutmak için kevgir kullanabilirsiniz.
Kararmış muzları atmayın. Onları biraz sıkın ve dondurucuya kaldırın. Olgunlaşmış muzlar aşırı tatlıdır ve bu muzlar, dondurma yapmak için idealdir.
Bu şekilde kesilen balığın ince kenarlarının yanmasını önlemek için balığın kenarlarını iç kısma toplayın.
Sahanda yumurta yaparken tavaya bir buz küpü koyun. Eriyen buz yumurtaları saniyeler içinde pişirmeye yardımcı olacak ve her bir kısmı eşit şekilde pişecektir.