Türkiye'de pastacılık sektörünün önde gelen isimlerinden olan ve Osman Pelit tarafından 1969 yılında kurulan Lozan Pastanesi, yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. Adını Lozan Meydanı'ndan alan Lozan Pastanesi İzmirliler için hazırladığı yüzden fazla el yapımı çikolata ve pastaları her yıl olduğu gibi bu yıl da pastane girişinde kurulan tezgahta sergiledi. Birbirinden leziz meyveli, çikolatalı, bademli, profitrollü hazırlanan pastaların profosyonel kadro tarafından özenle hazırlandığını belirten Osman Pelit, "Yeni yıla tatlı yiyip tatlı girmek için tüm İzmirlileri 40 yıldır işin ehli olan Lozan Pastanesi'ne davet ediyoruz" dedi.
EVLERE SERVİS VAR
Yeni yıl için ışıklandırılarak renklendirilen Lozan Pastanesi'nin yan tarafında halka açık olarak ve son derece hijyenik koşullarda ürettikleri ürünlerini en ekonomik fiyata müşterilerine sunduklarını belirten pastane sahibi Osman Pelit, "Lozan Pastanesi olarak en kaliteli ürünü en ekonomik fiyata sunuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da özel yılbaşı pastaları ve yüzden fazla çikolata çeşidini içeren sepetleri hazırladık. Müşterilerimiz kendileri için en uygun paketi seçebilir. Ayrıca yılbaşında isteyen müşterilerimiz için evlere servis yapıyoruz. Yılbaşı pastası için müşterilerimizin siparişlerini bekliyoruz" dedi.
