İZMİR'DE özel bir diş polikliniğinde çalışan ve 16 Temmuz 2023 günü arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için dışarı çıkan Veli Eren Atay'dan bir daha haber alınamadı. Çeşme'ye gittiği öğrenilen gencin izine 2 yıldır rastlanmadı. Görgü tanıkları ve kamera kayıtlarına göre gittiği mekandan arkadaşlarından yaklaşık 1 buçuk saat sonra ayrıldığı görülen Atay, adeta sırra kadem bastı.
"HİÇBİR İPUCU YOK"
EN son annesiyle 16 Temmuz saat 01.00'de telefonda görüşen Veli Eren Atay'ın, kendisini merak etmemelerini, Çeşme'de çok eğlendiklerini söylediği ortaya çıktı. Oğullarının hayatından endişe eden Ebru-Mehmet Atay çiftinin polise yaptığı başvuru üzerine arama çalışmalarına başlandı ancak aradan geçen 730 güne rağmen herhangi bir ses çıkmadı. Talihsiz gencin babası ise adeta dedektif gibi iz sürüyor.

Polisin elinden geleni yaptığına inancının tam olduğunu ancak evladını bulmak için kendisinin de bir şeyler yapmak istediğini söyleyen baba Mehmet Atay, Yunanistan ve Türkiye arasında oğlunun izini sürdüğünü fakat hiçbir ipucu bulamadığını dile getirdi. Yeni Asır'a konuşan ve İzmir Karşıyaka'da yaşayan baba Mehmet Atay, binin üzerinde ihbar aldıklarını ancak hiç birinden sonuç çıkmadığını söyledi.

