Fırında kabak nasıl yapılır? Fırında kabak tarifi ve malzemeleri...

Bugün ana yemek önerilerinde fırında kabak var. Herkesin bildiği, aşina olduğu bu lezzet iftar sofranıza çok yakışacak. İftara kısa bir süre kala yapmaya başlayabilirsiniz. Oldukça pratik bir tarif. Bu nedenle akşama ne pişirsem düşüncesinden de sizi kurtaracaktır. Fırında kabak nasıl yapılır? Fırında kabak tarifi ve malzemeleri...

Fırında kabak yemeğini sevemeyenler var mı? Bu soruya hayır dediğinizi duyduk ve fırında kabak yemeğiyle geldik. Bu lezzet sağlık mı sağlıklı! Hem de pratik. Daha ne olsun? O zaman gelsin tarif! Fırında kabak nasıl yapılır? Fırında kabak tarifi ve malzemeleri...

MALZEMELER

1 kg kabak

2 su bardağı keçi sütü

Yarım su bardağı mısır unu

Yarım su bardağı zeytinyağı

Yarım su bardağı ceviz

Tuz

YAPILIŞI

Un, süt, tuz ve zeytinyağını bir kapta çırpın. Kabakları birer santim dilimleyip, fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine unlu karışımı gezdirin. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında 25-30 dakika pişmeye bırakın. Üzerine ceviz içi ekleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.