• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST
    %0.89
    78.384,78
    EURO
    -%0.86
    4,4760
    USD
    %0.66
    3,8608
    GBP
    %0.66
    3,8608
    CHF
    %0.66
    3,8608
    JPY
    %0.66
    3,8608
  • 25°C

Gaziemir’de deniz ürünleri doğal lezzetinde sunuluyor

Gaziemir’de deniz ürünleri doğal lezzetinde sunuluyor

01.03.2018, 16:23

Kordon Balık Pişiricisi Gaziemir, damak zevkine güvenenlerin, balık ürünlerinin doğal tadını almak isteyenlerin lezzet mekanı... Mekan, iki katlı ve toplam 200 kişilik kapasiteye sahip. Pazar hariç her gün hizmet veriyor

SEZER ALTAN

İzmir'de 'Kordon Balık Pişiricisi' adıyla Kordon'da ilk restoranını açan, isim ve marka sahibi olan Mehmet Şahin daha sonra Kordon Balık Pişiricisi Gaziemir'i açmış.
Mekan 2007 yılından itibaren Kordon Balık Pişiricisi Gaziemir ismiyle hizmet veriyor.
Mekan, iki katlı 120 kapalı 80 kişilik yazlık bahçesi olmak üzere toplam 200 kişilik kapasiteye sahip.
Pazar hariç her gün açık.
Mehmet Şahin, işini severek yapan bu işin mutfağından gelen isim.
1977'de otel ve restoran işletmeciliğine Büyük Efes Oteli'nde başlamış.
1995 yılında ilk restoranını ortak bir işletme olarak kurmuş. Bu işletme 2001 yılında Kordon'da Balık Pişiricisi adıyla 2006 yılında kadar devam etmiş.
Daha sonra Kordon Balık Pişiricisi Gaziemir devreye girmiş ve kısa sürede damak zevkine güvenenlerin, gerçek balığın ve balık ürünlerinin tadına almak isteyenlerin mekanı haline gelmiş...

KEYİFLİ BİR MEKAN

"Herkes balık pişirir ama her ustanın balığın lezzetine katkısı farklı olur" diyen Mehmet Şahin, "biz, temiz ve hijyenin ön planda tutulduğu mutfağımız, lezzetin yanında kurduğumuz insan ilişkilerimiz ve kusursuz, güler yüzlü servisimizle övünüyorum.
Bunlar bizi diğer işletmelerden ayıran ilkelerimiz" diyor.
Kordon Balık Pişiricisi Gaziemir keyifli huzurlu bir mekân. İnsanlar buraya daha çok aileleri birlikte geliyor. İşadamları özel iş yemeklerini burada veriyor, burada toplantı düzenliyor. Havaalanına uzaklığı 5 dakika olduğu için, trafik riskini almak istemeyen uçak yolculuğu yapacak işadamları da Kordon Balık Pişiricisi Gaziemir'i tercih ediyor. Üstelik mekanın otopark sorunu da yok.
Markalaşmanın en önemli unsurlardan biri de sadık müşteri yaratabilmektir.
Kordon Balık Pişiricisi Gaziemir'in açıldığı günden beri müşterileri bulunuyor. Burada balıklar kömür ateşinde pişirildiği için gerçek lezzetinde sunuluyor. Kesinlikle herhangi bir sos kullanılmıyor.
Soğuk mezeler, orijinal yerli bakladan yapılan fava, sıcak ot tabağı mükemmel, kömürde patlıcan harika... Ara sıcaklar da yerli ahtapot salatası, yerli tereyağlı karides, kalamar tava ve ızgarası, mevsiminde balık yumurtası ve buranın spesiyali olan sütlü tava tereyağlı çok lezzetli...
Bütün balık çeşitleri mevsiminde sunuluyor. Balıkların özelliği ve çeşidine göre en özel pişirme teknikleri uygulanıyor.

BAŞARININ SIRRI

Mekânın başarısını, bu işin sırrını ve önümüzdeki dönem büyüme planları ve projelerini mekân sahibi Mehmet Şahin'e sordum. Şahin "Bu işin sırrı işimizi severek ruhumuzu katarak yapıyoruz.
Her zaman işimin başındayım.
Müşterilerimizi tanıyoruz onların istek ve beğenilerine göre sunum yapıyoruz. 10 yıldır aynı personelle hizmet vermekteyiz.
Ekibimde herkes işinin ustası, burayı evi gibi görüyor. Büyüme ve şubeleşmeyi düşünmüyoruz, butik kalarak bu şekilde hizmet vermek istiyoruz" dedi.
Son söz: Bazen büyük girişimler yapmadan da başarılı olabilirsiniz.
Butik kalarak insanlara doğruyu, sadeyi ve natüreli gerçek özel lezzetinde sunmak da başarılı olmanın ayrıntılarından biri... Kordon Balık Pişiricisi Gaziemir bunu başarmış bir mekandır.

Gaziemir’de deniz ürünleri doğal lezzetinde sunuluyor haberine yapılan yorumlar ( yorum)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan YENİ ASIR veya yeniasir.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BİZE ULAŞIN