"Başarı küçük adımlarla gelir. Bizim için gerçek başarı 1.Lig'e çıkmaktır"
Göreve geldiği iki haftada Göztepe ile iki önemli zafere imza atan Teknik Direktör Erol Azgın, Tepecik maçındaki kötü futbolla ilgili özeleştiride bulundu. Göztepe'nin rakiplerinden daha iyi olduğunu ama stresten dolayı bunu sahaya yansıtamadığını söyleyen Azgın, "Rahat olmalıyız. Sahada iyi mücadele ediyoruz ama özgüven eksikliğimiz var. Bu da sonuca gitmemizi zorlaştırıyor ve seyir keyfini engelliyor. Bu sorunu çözmeliyiz. Hem kazanmalı, hem de iyi futbol sergilemeliyiz. Çünkü biz Göztepeyiz" dedi.
Başarının küçük adımlarla geldiğini ve zamanla en iyiye doğru ilerleyeceklerini de söyleyen Azgın, "Evet sonuca öyle ya da böyle gidiyoruz. Bu aldatıcı olabilir. Eğer gerçek gücümüzü sahaya yansıtabilirsek hedefimize daha kolay ulaşırız. Kaybedilen bir şey yok. Bu takım Yükselme Grubu'na çıkacaktır. Ama bizim için başarı Yükselme Grubu'na kalmak değil, Bank Asya 1.Lig'e çıkmaktır. Bunu başaracak güçteyiz. Bu takıma hepimizin yardımcı olması gerek. Fethiye maçı bir başlangıç olabilir" dedi.
BURAK HAKERLER
Kaptan Tayfun destek istedi
Evren'in yerine Tepecik maçında kaptanlık pazubandını takan Tayfun Göztepeli taraftarlardan "tam destek" istedi. "Taraftarımız çok sabırsız" diyen Tayfun, Göztepe'nin 27 maçtır formasını giydiğini belirterek, "Bu takım çok kötü günler geçirmiş. Göztepe amatör kümeye kadar düşmüş. Haklılar. Ancak bunun bedelini bize ödetmesinler. Biz onlara güzel başarılar yaşatmak için sabırsızlanıyoruz. Yeterki yanımızda olsunlar ve sabretsinler. Söz veriyorum, her şey daha güzel olacak" dedi.
