Galatasaray, yabancı transferinde camiayı ayağa kaldıracak bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Arjantinli kaleci Leo Franco'dan umduğunu bulamayan sarı-kırmızılıların Brezilya Milli Takımı'nın da kalesini koruyan AS Roma'nın file bekçisi Doni için harekete geçtiği öğrenildi. İtalya'nın Lazio bölgesinde yayın yapan La Roma 24 TV 31 yaşındaki kalecinin G.Saray'a yakın olduğunu iddia etti.
Yönetim ayrıca Şili'nin gol makinesi Humberto Suazo'yu da listesine aldı. Geçen sezon devre arasında Meksika nın Monterry takımından kiralık olarak yarım sezonluğuna İspanya'nın Zaragoza takımına gelen ancak omuzundaki sakatlık nedeniyle sezonu erken kapatan Suazo, Şili'nin Dünya Kupası kadrosunda da yer alıyor. Suazo 2007 yılında Colo Colo'daki müthiş performansıyla 41 maçta 40 gol atarak 'Dünya Gol kralı' olmuştu.
Polat: Semih'i düşünmüyoruz
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, dün merak edilen birçok sorunun yanıtını verdi. Arda'nın takımdan ayrılmayacağını belirten Polat, F.Bahçeli Semih konusunda ise, "Net olarak söylüyorum ki Semih Şentürk'le bir ilgimiz yok" dedi. Servet'e de değinen Adnana Polat, "Servet'i kadromuzda düşünüyoruz ama oyuncumuzun da isteği doğrultusunda iyi bir teklif gelirse ayrılabilir" dedi.