TFF 1. Lig'de oldukça kritik bir süreç yaşayan Ege takımları bugün birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Şampiyon adayı Göztepe, zorlu deplasmanda Şanlıurfaspor'un konuğu olacak. Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda 18.30'da başlayacak maçı Bülent Birincioğlu yönetecek. Maçı TRT Spor canlı olarak yayınlayacak. Sarı-kırmızılı ekipte, savunmada kart cezası biten Leo ve Gençer takıma dönerken, sakat olan Fuchs ile kart cezalısı Gosso görev alamayacak.
Ligde geçen hafta deplasmanda Bandırmaspor'u 3-2 yenerek kötü gidişe dur diyen Altınordu ise bugün Bornova Doğanlar Stadı'nda Adana Demirspor'u konuk edecek. 16.00'da başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak maçı Ali Şansalan yönetecek. İzmir ekibinde kart cezalısı Serkan Göksu ile sakatlığı bulunan Oğulcan yok. Ligde 5'er gollü Ümraniye ve Eskişehir galibiyetleriyle düşme hattından kurtulan Manisaspor, Giresun'u konuk edecek.
19 Mayıs Stadı'nda 13.00'te başlayacak ve TRT Spor'dan yayınlanacak maçı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Siyah-beyazlılarda İsmail Haktan kart cezası nedeniyle Giresun'a karşı forma giyemeyecek.
Kemal Kılıç rakip oluyor
Göztepe'nin, Şanlıurfaspor maçında eski dostları bu kez rakip olarak karşısına çıkacak. Sarı-kırmızılı ekipte 2012-2013 sezonunda teknik direktör olarak görev yapıp, sezon sonunda 1. Lig'den düşüşüne engel olamayan Kemal Kılıç bu kez Urfa ekibinin başında sahaya çıkacak.
Tecrübeli çalıştırıcının yanı sıra sarıkırmızılı ekibinin daha önce kalesini koruyan Sinan Ören de Güneydoğu ekibinin kalesini Göz-Göz'e karşı savunacak.
Hasan Kabze gol silahı
Altınordu ile çıktığı ilk maçta Bandırmaspor'a 2 gol atan Hasan Kabze bugün de Adana Demirspor önünde en önemli gol silahı olacak.
Tecrübeli oyuncu sahada içindeki liderliğiyle de takıma büyük güç katıyor.
