SÜPER Lig'e veda eden ve önümüzdeki sezon 1. Lig'de mücadele edecek olan Bodrum FK'nın orta sahasına Avrupa ve Türkiye'den yakın takip var. Yeşilbeyazlıların 23 yaşındaki yıldız adayı Musah Mohammed transferin gözdesi olurken, birçok kulübün radarına girdi. Ege temsilcisinin Ganalı orta sahası Musah Mohammed için Belçika'dan Standard Liege, Polonya'dan Wisla Plock ve Süper Lig'den Kasımpaşa'nın teklif yaptığı ifade edildi. Mohammed'le ilgili son kararı Bodrum FK yönetimi ve teknik sorumlu Burhan Eşer verecek.
94 MAÇA ÇIKTI
2022-2023 sezonundan bu yana Bodrum FK'da forma giyen Ganalı orta saha bu süreçte yeşil-beyazlı formayı 94 kez terletti ve 2 gol , 4 de asist üretti. Kariyerinde Bectero FC, Ankaraspor, Eyüpspor ve Bodrum FK takımları bulunan Musah Mohammed, geride kalan sezonda Bodrum FK'da 3'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 28 maçta forma giydi ve 4 asist yaptı. Takımıyla 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun güncel piyasa değeri yaklaşık 1 milyon Euro.
KİRALIKLAR GERİ DÖNDÜ
BODRUM FK, geçen sezon kiralık olarak yolladığı 9 oyuncuyu yeni sezonda kullanmayı düşünüyor. Bahri Can Avcı, Yusuf Sertkaya, Furkan Apaydın, İsmail Tarım, Mert Çayır, Murat Sipahioğlu, Omar İmeri, Gabriel Obekpa, Adem Metin Türk, Habib Biçer ve Seçkin Batuhan Fırıncı takımın Düzce'de yaptığı kampta kendilerini gösterme şansı buluyor.

