Süper Lig'de ateş hattından çıkmak isteyen Göztepe, ikinci yarının ilk maçında evinde Antalyaspor'a gol yağdırdı: 4-0. Sarı-kırmızılılar, haftalar sonra düşme hattından çıkmayı başardı. 22'de Soner serbest vuruşu kullandı, Atınç kafayla topu ağlarla buluşturdu: 1-0. 35'te Obinna'nın pasında Kerim, topu ağlara gönderdi ancak gol ofsayt nedeniyle iptal edildi. 45'te Hakan'ın yaptığı ortaya kale önünde kafa vuruşu yapan Fredy'nin pozisyonunda kaleci İrfan Can sol köşeye uzanarak kornere çeldi. 51'de Halil'in yerde kaldığı pozisyonda hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltıyı kullanan N'Diaye, farkı ikiye çıkardı: 2-0. 60'ta Baku'nun pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan N'Diaye'nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 3-0. 67'de Dino, yaptığı faulün ardından ikinci kez sarı kartla cezalandırıldı ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 78'de Soner'in kendi yarı sahasından attığı pasa hareketlenen Ndiaye, rakiplerini geçerek kendisinin üçüncü takımının dördüncü golünü attı: 4-0. Maç 4-0 bitti.

NDİAYE'DEN HAT-TRİCK
GÖZTEPE Teknik Direktörü Nestor El Maestro'nun dün ilk on birde forma verdiği Cherif Ndiaye müthiş bir performans sergiledi. Biri penaltıdan olmak üzere Antalya filelerini üç kez sarsarak hat-trick yapan Senegalli golcü dünkü galibiyette çok önemli bir rol oynadı. Ndiaye, golcü arayışı içindeki yönetime de 'Ben buradayım' mesajı verdi. Ayrıca Atınç da Rizespor maçının ardından Antalyaspor ağlarını havalandırıp bu sezon ikinci golünü kaydetti.

HASRET SONA ERDİ
Göztepe, ikinci yarının ilk maçında Antalyaspor'u farklı bir skorla yenerek 4 hafta sonra kazanmayı bildi. Sarıkırmızılılar, en son sahasında Gaziantep FK'yı mağlup ederken son 4 maçını 3 yenilgi ve bir beraberlikle noktalamıştı. İzmir temsilcisi, bu sezon ilk kez farklı bir skorla kazanırken düşme hattından kurtulma yolunda da dev bir adım attı. Yaşanan sakatlıklar ve takımda görülen pozitif vakalar nedeniyle Göztepe Teknik Direktör Nestor El Maestro, son oynanan maça göre 4 değişiklik yaptı. Sırp teknik adam Berkan'ın yerine Murat'ı, Lourency'nin yerine Halil'i, Tijanic'in yerine Baku'yu, Adis'in yerine Ndiaye'yi kullandı.

