• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Haydi bastır Altınordu YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Haydi bastır Altınordu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.11.2016, 00:00

Ülkemizde Süper Lig'deki büyükler dahil tüm takımlar deplasmana gittikleri zaman ilk 10-15 dakika rakipten güçlü oldukları halde fazla riske girmezler, rakiplerinin üzerine gitmezler, daha sonra baskı kurmaya çalışıp kazanmaya çalışırlar. Ama bu konuda Altınordu'yu ayrı tutuyor, alkışlıyorum. Şeytanların dün Gaziantep'teki rakibi, Türkiye'nin tanıdığı ünlü futbolculardan kurulu Gaziantep B.Ş.Belediyespor.
Balıkesirspor ve Osmanlı'dan tanıdığımız Muhammed Reis, daha önce A.Ordu forması da giyen Rıza Efendioğlu, kalecileri bile yabancı.
Üstüne üstlük Uche Kalu ve Ekigho da var.
Şimdiye kadar sahasında hiç yenilgi almamış.
Yerli Malı oyunculardan kurulu olmasıyla övündüğümüz Altınordu'da öyle genç yıldızlar var ki, "Baskın basanındır" diyerek başlama vuruşuyla birlikte rakibinin üzerine üzerine gitti. İki gol kaçırdıktan sonra 3 nefis golle ilk 25 dakikada skoru 3-0 yaptı. Gaziantepliler şaşırmıştı, herkes futbol şov yapan Altınordu'yu hayranlıkla seyrediyor, tribündeki Gaziantepliler ise, "Antep'e şimdiye dek böyle bir takım gelmedi. Helal olsun bu gençlere" diyerek parmak ısırdılar, konuk kırmızı- lacivertli takımın hakkını teslim ettiler. Günün kahramanı Yusuf Abdioğlu attığı iki golle rakibin direncini kırarken ona Üstün Bilgi eşlik etti, rakip defansın yaptığı gafta pozisyonu iyi izlemenin neticesini çaldığı topla değerlendirerek üçüncü gole imzasını atıverdi. Ama Erdoğan'ın attığı harika yarım rövaşata gole herkes şapka çıkardı.
Bu sezon deplasmanda alınan bu çok değerli galibiyet, Altınordu'yu 16 puana ulaştırdı ve şampiyonlukta iddialı şöhretler ordusu Eskişehirspor'u bile geride bırakıp 4. sıraya çıktılar. Altınordu'nun ligdeki hal ve gidişi mükemmel. Kırmızılacivertliler özellikle ligin ikinci devresinde kış şartlarında, ağır zeminlerde rakiplerinden çok daha fazla ayakta kalacak, buna kesinlikle inanıyorum.
Deplasmanda bu sezonun ilk galibiyetide muhteşemdi. Play-Off vizesi bekleyen takımlar arasında çok büyük şansı olduğuna da.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA