• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
A.Ordu’dan amorti YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

A.Ordu’dan amorti

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.12.2016, 00:00

Dün sabah Altınordu'nun 93. Kuruluş Yıldönümü kahvaltılı toplatısındaydık. Güzel tablolar vardı, kırmızı-lacivertli renklerin geleceğe umutla bakmasını sağlayan. Birlik ve beraberlik mesajları verildi, Altınordu'nun gençlerin omuzlarında yükselişini simgeleyen güzellikler.
Dernek Başkanı Dr. Salih Mertan terör olayları nedeniyle yaşadığımız yas nedeniyle görkemli kutlama yapmaktan kaçındıklarını tekrar vurguladı ve yönetimi ile birlikte kusursuz bir evsahipliği yaptı, ayrıca A.Ordu'nun statlar konusunda uğradığı haksızlıkların giderilmesi için söz vermesi de önemliydi. A.Ordu A.Ş. Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın Selçuk'taki tesislere, sporun efendisi, Altınordu'nun eski yıldızı-atlet İsmet Orhunbilge'nin isminin verildiğini açıklaması da alkış aldı. Bu anlamlı günü Ümraniye'yi yenerek taçlandırmak vardı ama olmadı.

Hata pahalıya patladı

Şeytanlar daha üstün olan ama ilk 45'te gol atamayan taraftı. Bu yetmiyormuş gibi Yusuf Abdioğlu'nun defanstan çıkarken yaptığı hata pahalıya patladı, konuk takımın beklemediği anda öne geçmesini sağladı. Abdioğlu'nun bilmesi gerekir ki defanstan çıkılırken kesinlikle yan pas yapılmaz. Topu kaptırdığınız anda yapacağınız birşey kalmaz. Nitekim Steve topu kaptı, Göztepe'de hiç randıman vermeyen Serdar Özbayrak da golü atıverdi. Ümraniye 11'inde ayrıca iki eski Altınordulu Timur Temeltaş da vardı. Rakipte Merthan ikinci sarı karttan oyundan atıldı. A.Ordu ikinci yarıda beklediğimiz tempo yükselmesini sağlayamadı ama yine de Arif Morkaya'nın golüyle beraberliği sağladı. Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin.
Şeytanlar en azından 2016'ya yenilgiyle veda etmediler. Zirveden 8 puan geri kalmak abartılacak bir olay değil. Biz ne takımlar gördük, ilk yarı bekleneni veremezken, ikinci yarı şampiyonluğa ulaştı. Altınordu'nun Play-Off civarında kalması iyi. Devre arası iyi değerlendirilmeli, kadro seçimi çok iyi yapılmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA