• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Alarm zilleri çalıyor YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Alarm zilleri çalıyor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.12.2017, 00:00

Altınordu tereddütsüz Türkiye'nin en sempatik takımı. Kırmızı-lacivertli takımın yabancısız, gençlerle mücadelesi herkes tarafından alkışlanıyor.
Ama play-off hedefiyle başlanılan ligde son 7 maçtır galibiyet yüzü görmediler, 18 puan kaybettiler ve 16 puanda çakılıp tehlikeli bölgeye çok yaklaştılar. Daha da kötüsü, o bildiğimiz maç boyu rakibini sarsan, hatalara zorlayan ve gençliğin verdiği enerjiyle galibiyetler yakalayan takım gitti, belirli bir oyun planı olmayan , defansı hatalar yapan, hücumda ise hiç çoğalamayan bir ekip geldi.
Evinizde, Bornova'da oynuyorsunuz ilk 45 dakikada Erdoğan'ın iki tehlikeli atağı dışında rakibi tehdit eden bir etkinliğiniz yok.

MİRKAN NERELERDE ?

Mirkan'ı Altınordu büyük ümitlerle golcü olarak transfer etti. İlk maçlarda golller de attı. Ama bu parlayış saman alevi imiş. Mirkan'ı ara ki bulasın. Eroğlu onu dinlendirdi, dün sahaya sürdü ama faydasız. Rakipler de artık belledi Altınordu'nun gol gücü olmadığını, yüreklice üzerine üzerine geliyor, puan veya puanları alıp gidiyor. Defansta sürekli rotasyona gidiliyor. Geçen hafta Recep vardı, onun yerine Seydi'yi oynattılar ama faydasız.
Defans kurgusu bir türlü oturtulamadı. Altınordu'nun ara transferde çok iyi iki defans ve bir golcüye kesinlikle ihtiyacı var. Aksi halde gelecek pek parlak değil. Dünkü yenilgi kötü oldu. Berke'yi izlemek için gelen 4 Chelsea'li scouter eğer Altınordu kazansaydı daha olumlu izlenimler edinebilirdi. Berke'nin heyecanını da mazur görmek gerek. İlk golde topu çıkıp alabilirdi, ikinci gole yapacak birşeyi yoktu. Webo'lu Gazişehir tecrübeli futbolculardan kurulu bir ekip. Rahat oynadılar, etkiliydiler, kazandılar gittiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA