Sanayici Doğan Kılıç'ın Çiçekliköy'de hayata geçirdiği Nanda 1981 Restaurant, Cumartesi günü törenle hizmete açılıyor. 20 dönüm arazi üzerine konumlandırılan ve işletmeciliğini Barış Düzgün'ün yapacağı mekan, kır düğün bahçesi, açık ve kapalı restoran alanları, istenilen kişi sayısına göre ayarlanabilen toplantı alanları ve özel locaların yanısıra birbirinden değişik oyuncakların bulunduğu çocuk oyun alanlarıyla da İzmirlilerin sıkça tercih edeceği mekanlardan biri olmaya hazırlanıyor.
Nanda 1981 Restaurant'ın kahvaltısıyla da iddialı mekanlardan biri olacağını söyleyen Doğan Kılıç, "Serpme olarak sunduğumuz köy kahvaltısında yaklaşık 40 çeşit kahvaltılık alternatifimiz bulunuyor. Kendi bahçemizde yetiştirdiğimiz organik ürünlerin yanısıra evde hazırlanan lezzetleri de konuklarımızın beğenisine sunuyoruz. Kahvaltının yanısıra diğer ürünlerde de oldukça seçici davranıyoruz. Etlerimiz haftanın 2 günü Diyarbakır'dan geliyor. Mangal yapmak isteyen müşterilerimiz bu özel etlerden kilo ile satın alarak ve kendi bünyemizde hazırladığımız diğer özel lezzetlerden sipariş ederek keyifli bir gün geçirebiliyorlar" dedi.
ÖZGÜ ERÇETİNGÖZ