Başrollerini Ozan Güven, Belçim Bilgin, Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve Bora Akkaş'ın paylaştığı "Annemin Yarası" oyuncuları İzmir galası öncesinde Hilton Oteli'nde filmi anlattılar. Ozan Güven, Meryem Uzerli ve Bora Akkaş'ın yer aldığı etkinlikte oyuncuların büyük bir keyif içinde oldukları dikkat çekerken, ünlü isimler filme, İzmir'e ve özel hayatlarına dair Yeni Asır'a açıklamalarda bulundu.
Bir dram filmi olan 'Annemin Yarası' adlı filmin oyuncularının gözyaşı dolu olan filmi kahkahalarla anlatmaları dikkat çekti. Oyuncu Meryem Uzerli ilk kez İzmir'e geldiğini ve İzmir'e havadan baktığında içinin ferahladığını söyledi. Aslında tiyatro kökenli olduğunu ifade eden Uzerli, "Bu Türkiye'deki ilk sinema filmim, senaryosundan, oyuncularına kadar çok keyif aldığım muhteşem bir film oldu" dedi.
'İzmirlileri çok özledim'
Güzelyalı'da özel bir okulda okurken atıldığını ve daha sonra Karşıyaka Gazi Lisesi'nde okul hayatına devam ettiğini belirten Ozan Güven, İzmir'i ve İzmirlileri çok özlediğini ifade etti.
KAHRAMAN DURAK
