2 üniversite mezunu Armağan Sekendiz, 8 ay önce kurumsal bir firmadaki yöneticilik işini bırakıp Uşak'ta pilav satmaya başladı. 11 metrekare dükkanda işe başlayan Sekendiz, vitrine astığı "diplomalı pilavcı" tabelası sayesinde işlerini artırıp dükkanını büyüttü.
Çocukluğunda her gün pilavını yediği Eminönü'ndeki pilavcıya özenen Sekendiz, "Çocuğum olacağını öğrenince muhasebeciliği bıraktım. İşe başladığımda dükkan ufacıktı, ama sonra iş aldı başını gitti" dedi. Diplomalı pilavcı hikayesini de anlatan Sekendiz, "Babam diplomaları boşuna mı aldın. Asker ol, polis ol' diyordu. Ben de 'bu diplomaları bir gün kullanacağım' dedim ve 'diplomalı pilavcı' diye tabela yazdım. Şükürler olsun, açtığımdan beri zarar etmedik" dedi.