İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca "uyuşturucu madde imal ve ticareti", "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırmak için özel yer, donanım veya malzeme sağlayan ve kullananların yakalanmalarını zorlaştıracak önlemler almak", "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak", "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak", "fuhşa teşvik ve aracılık etmek" suçlarından yürütülen soruşturmalar sürüyor.

Aynı soruşturmada Hakan Sabancı, Burak Elmas, Hande Erçel, Didem Soydan, Kerim Sabancı ve Güzide Duran'ın gözaltına alındığı öğrenildi.

FİKRET ORMAN KİMDİR?
Türk spor camiasının ve iş dünyasının yakından tanıdığı Fikret Orman, özellikle Beşiktaş JK'daki başkanlık dönemiyle hafızalara kazınmıştı. 2012-2019 yılları arasında kulübün 33. başkanı olarak görev yapan Orman, halen bir yedek parça şirketinde yönetim kurulu üyesi olarak aktif iş hayatını sürdürüyor.