• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kaliteli oyuncular sorunu çözer ALİ GÜLTİKEN

Kaliteli oyuncular sorunu çözer

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.03.2023, 00:00
Dün akşam bir futbol klasiği Beşiktaş adına tekrar yaşandı. Oyun, sistem, taktik bunlar önemli şeyler.
Topa sahip olmayı, oyunu yönlendirmeyi de buna ilave edebiliriz. Ama iş döner dolaşır becerili yetenekli oyuncu noktasına gelir. Elinizde ve kadronuzda mevcutsa, sorun çözer oyunu istediğiniz noktaya götürürsünüz.
Oyun, ilk yarıda belki Beşiktaş'ın istediği noktada olmadı. Topa sahip oldu ama temposu düşüktü. Rakibi baskı altına aldı ama pozisyon zenginliği yaratamadı. İşte bu noktalarda o bahsettiğimiz konu ortaya çıktığında işler istediğiniz noktaya gelir. Cenk bu sıkışan oyunda duran topta gösterdiği beceri ile Beşiktaş'ı tekrar kazanan takım haline getirdi.

GHEZZAL'IN DÖNÜŞÜ
İkinci yarı paydaşı Aboubakar'ın attığı muhteşem golle de oyun Beşiktaş'ın skor olarak istediği noktaya geldi. Bu iki oyuncu Cenk ve Aboubakar üst seviyede oyuncular. Desteklendiklerinde çok daha fazlasını yapacaklarından hiç şüphem yok. Ama olmadığında da ekmeklerini taştan çıkartıyorlar. Kendi becerileriyle de sonuca imza atıyorlar. Dün akşam maç öncesi en heyecan verici olay Ghezzal'ın tekrar ilk 11'de başlamasıydı.
Sahada olması bile hem takıma hem taraftara büyük bir heyecan veriyor.
Performans olarak zamana ihtiyaç duysa da ilk 11'de olması bundan sonrası için önemliydi. Son dakikalara doğru İstanbulspor'un oyunu zorladığı bölümler ve yakaladığı pozisyonlar olsa da, Beşiktaş yakaladığı yukarı çıkış ibresini Redmond'un ayağından gelen üçüncü gol ile aynı yerde tutmayı başardı.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARIN DİĞER YAZILARI Tüm Yazıları
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA