• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Karşıyaka’da parola: Bir parkede sen koy ERKİN USMAN

Karşıyaka’da parola: Bir parkede sen koy

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.01.2018, 00:00

Karşıyaka Spor Kulübü'nün voleybol şubesi bataklıkta açan bir çiçek.
Koca çınar bin bir zorlukla boğuşurken, futbol ve basketbolda ardı arkası kesilmeyen skandallara imza atılırken, bir grup öz mü öz Karşıyaka delikanlısı voleybolda harikalar yaratıyor. Serkan Ergüven önderliğindeki bu gençler, önce Karşıyaka'nın gençliğine inandı.
Tonla para harcayacağına altyapıdan yetişmiş öz evlatlarıyla yola çıktı. Geçen sezon büyük başarılara imza attılar. Bu sezon da deneyim kazanan pırıl pırıl sporcularıyla yola devam ediyorlar. Ligin ikinci yarısında beklenen sportif başarı da gelecektir mutlaka.

KARŞIYAKA RUHU

Sonra taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini kavrayan ve başarının altyapıdan geldiğinin farkında olan bu genç yöneticiler, ellerini taşın altına koydular.
Çiğli'deki tesislerde atıl durumda bulunan havuzun yerine, başladılar salon yapmaya.
"Bir parke de sen koy diyerek" yola çıktı bu Karşıyaka delikanlıları.
Yalnız çıktıkları yolda kendilerine destek olan KSK sevdalılarına ben de kendi adıma çok teşekkür ediyorum. O salonda sadece voleybolcu yetişmeyecek. Karşıyaka ruhunu taşıyacak geleceğin çağdaş anneleri de yetişecek.

HELAL OLSUN SİZE

Sportif olarak şimdiye kadar yapılan bu işlerle zaten gönüllerde taht kurmuşlardı.
Ama son hareketlerini duyunca gözümden yaş geldi. Dedim kendi kendime, "Vefa, İstanbul'da bir semt adı değil. İşte Karşıyakalılık budur." Bu aslan yürekli yöneticiler, KSK'de voleybola uzun yıllar hizmet vermiş olan ve 1988 yılında aramızdan erkenden ayrılan Dr. Tibet Kızılcan'ı da unutmamışlar.
Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yapımı devam eden salona Dr. Tibet Kızılcan'ın ismini vermişler. Helal olsun size. Bu şubeye yıllarını vermiş, ayakta kalması için emek harcamış Kızılcan'ın adını bu salona vererek ölümsüzleştireceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA