• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Golden önemli YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Golden önemli

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.10.2016, 00:00

Altınordu'nun 1. Lig'deki hedefini artık Türkiye biliyor. Kırmızı-lacivertliler gençler, yabancısız, tamamı yerli futbolcularla futbolun güzelliğini yaşamaya, yaşatmaya çalışıyor. Kollektif futbol oynuyor, bitiş düdüğüne kadar iyi mücadele ediyor.
Bunun sonunda puan veya puanlar da gelirse tadından yenmiyor. Geçen hafta Mersin İdmanyurdu'nu net skorla mağlup eden Şeytanlar dün de Samsun deplasmanında rakibiyle başa baş, dişe diş oynadı ve çok değerli bir puan aldı. Bu puan onları puan cetvelinde Elazığspor'un üzerine çıkardı. Önümüzdeki hafta Denizlispor'la İzmir'de yapacakları maçı da kazanırlarsa, Altınordu hakkıyla Play-Off yarışında, "bende varım" diyecek. Kırmızı-lacivertli kulüpten yetişenlerin gittikleri kulüplerde son derece terbiyeli ve sportmence davranışları bana göre de başarıdan önce geliyor. Çağlar Söyüncü'ye Almanlar bayılıyor. Yılların kurdu Emre Belözoğlu'nun hafta ortasında Cengiz Ünder için söylediği övgü dolu sözler Altınordu için de övünç vesilesi olmalıdır. Daha gerisi de geliyor. Kaleci Emre A Milli Takıma göz kırpıyor. Golcü Erdoğan Yeşilyurt, 'Atom Karınca' Yusuf Acer ve diğerleri de çığ gibi geliyor. Altınordu yetenekliler ordusu gibi. Helal olsun Altınordu'ya. Dünkü Samsunspor maçına gelince... 90 dakika boyunca oyun daha ziyade orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İlk yarıda ev sahibi Samsunspor'un 2 , Şeytanların ise 3 şutu vardı kalelerde. İkinci yarıda her iki takım da skoru korumak için mücadele ettiler ama gol pozisyonları üretemediler. Şeytanlar, böylelikle Karadeniz deplasmanından bir puanla dönerken, tüm galibiyet umutlarını gelecek haftaki Denizlispor maçına bıraktı.
Daha önce de söylediğim gibi Altınordu'da önemli olan golden skordan daha ötesi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA