• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şen ola Manisa YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Şen ola Manisa

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.02.2017, 00:00

Yıldızlar topluluğu Eskişehirspor, TFF Birinci Ligin en yüksek portföylü takımı Es-Esler, eğer Süper Lige çıkamazsa kesin Ege takımlarından yiyeceği darbelerle çıkamayacak.
İzmir'de Göztepe'ye hem teslim oldu, hem puanları silindi, hem de cezalar aldı.
Sonra Denizlispor gitti, üç tane attı, şoka uğrattı döndü. Kırmızı-siyahlı ekibini çilesi dolmamış.
Yeni Manisaspor dün Eskişehirspor'a binlerce seyircisinin önünde öyle bir futbol dersi verdi ki şaşırttı, dağıttı ve farklı bir galibiyet elde etti...

Hangisi şampiyon adayı?

Dünkü maçı izleyenlere hangisinin şampiyonluğa oynadığını sorsalar kesinlikle Eskişehirspor değil, Manisaspor derdik. Çünkü Tarzanlar, Emre, İsmail Haktan Odabaşı (2), Bahattin ve Billal'in nefis golleriyle rakiplerini çaresiz bıraktılar.
Sadece harika gollere imza atmakla kalmadılar, oynadıkları modern futbolla da rakiplerini izleyici konumuna sokarak dağıttılar, tarihlerinin belki de en ağır bozgununa uğrattılar..
Yiğidi öldür hakkını ver. Manisaspor'un devre arası şahlanışında başkan Abdullah Mergen'in yaptığı ransferlerin de aslan payı var. Kim mi bunlar? Umut Gündoğan, Ufuk, Nikola, Mikic, İsmail Haktan Odabaşı ve Gökhan Sazdağı....
Başarılı bu futbolculara başta Dimov olmak üzere eski yetenekler de eklenince ortaya müthiş bir takım, Manisaspor ortaya çıktı.

Centilmenliği alkışlıyorum

Bu takımı yeteneğine inandığım Sait hocaya (Karafırtınalar) teslim ettiler, gelsin seri başarılar.
Lig tabii uzun maraton bu takım nereye kadar gider bilemeyiz. Ama sezon başında böyle bir kadro olsaydı Manisaspor kesin zirve yarışı içinde olurdu. Eskişehirspor-Manisaspor maçının en güzel tarafı, karşılaşmanın bitiminden sonra her iki takım taraftarlarının birbirlerini alkışlamasaydı.
Özellikle centilmen Eskişehirspor taraftarı, "Bükemediğin bileği öpeceksin" dersi verdi herkese.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA