• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

"Mutlaka İzmir'den bir ev alacağım"

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.06.2011, 00:00
Canım Ajda'm çok sevdiği Güzel İzmir'ine gelir gelmez 'sipari' balık restoranda aldı İzmir'in güzel havasını. Hasret giderip yenilikleri konuştu. Bol keyifli, bol sohbetli bir yemekten sonra mekanın önce meşhur kedisi 'Çirkin' ile koşmaca oynadı. Bir süre sonra mekanın bu kez köpekleri gelince, yeşillikler üzerinde yuvarlana yuvarlana sevgisini, enerjisini verdi bu güzel yaratıklara. Elinde ertesi günkü Yeni Asır'la Genel Yayın Yönetmenimiz Şebnem Bursalı "hoş geldin"e gelince neşesi bir kat daha arttı biricik Ajda'mın.

NEŞE İÇİNDE
Ajda Pekkan ertesi gün, yani konser günü yanına geldiğimde neşe içinde karşıladı beni, "İzmir bana enerji veriyor, mutlak alacağım bir ev buralardan. İzmir'e gelince çıkıp sokaklarda yürümek, İzmir sebzeleri yemek, insanlarla bol bol sohbet etmek geliyor içimden" diyen bir Ajda vardı karşımda. Neşe içinde hazırlandı. Neşe içinde gittik konser alanı Arena'ya. Tıklım tıklım ve de çok şıktı İzmir... Ajda'sını belli ki çok özlemişti. Yer gök inledi. Ajda o kadar mutlu idi ki repertuvarının dışına bile çıktı, her telden okudu. Muhteşem bir gece idi, muhteşem... İzmir her zamanki gibi doğrudan, güzellikten yana idi.
Bu arada Megastar Tarkan'ın "Yakar Geçerim" ilk kez İzmir'de okundu. Yer gök inledi. Ayrıca Aydın'ın "Bense Hiç Korkmadım" yine ilk kez İzmir sahnesinden Türkiye'ye yayıldı. Tam bir Pekkan şarkısı. Konserin ikinci bölümünde herkes bir ağızan okuyordu bile. "Cumartesi" de diskoya götürdü Ajda bizi, bu Sinan Akçıl çalışmasıyla. Yeni CD gerçekten yıkılıyor.
Dün sabah yine bir uyduruk yazı vardı, ünlü bir tiyatrocudan. Ne ise bütün bu hani "ters yazayım da prim alırım" gibi düşününler, sadece oldukları yerlere seslenir, kalakalırlar. Ajda'nın muhteşem İzmir gecesi hepsine kapak oldu.

HAVALARA UÇTU

Siz siz, biz biz olalım pozitif enerji neredeyse orada olalım her zamanki gibi, tüm yakınlarım gibi, Ajda'm gibi, benim gibi... Sabah İzmir'den üzülerek giderken 2 minik muhabbet kuşu biri mavi, biri beyaz hediye geldi. Sevincinden havalara uçtu Ajda'm.
Bu arada ünlü tiyatrocumuzun dediklerine karşın, yaptığınız tüm güzellikler mazide ama Ajda'nın hala eskisinden de daha üst seviyede olduğuna ve bunlar devam ettiğine bakılırsa kimin dikişlerinin patladığını alenen görürüz.
Şu anda Ajda - Tarkan tüm radyolarda. Çocuklar gibi uçtuk.
Mutlaka dinleyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA