• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yolculuklarla ilgili yeni planlar yapılacak FİLİZ ÖZKOL

Yolculuklarla ilgili yeni planlar yapılacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.12.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün dostlarımızla telefon konuşmalarımız yoğunlaşacak. Yolculuklarla ilgili planlar yapacağız. Kişisel özelliklerimizi değerlendirmek için, gerekli tüm donelere sahibiz. İnatçı yönlerimiz atağa kalkıyor. Tecrübelerimizin bize verdiği bilinçle hareket edeceğiz. Kendimize ve yaratıcılığımıza güveniyorsunuz. Toplumsal olguların önem kazanmasıyla, mesleki başarılar kişisel hırslar ve sosyal ilişkiler paralel ilerleyecek ve bilim, politika, bankacılık, öğretmenlik ön plana çıkacaktır. Bazı birliktelikler için, evlilik kararları alınacak.

BUGÜN DOĞANLAR:
Bugün doğanlar ayrıntılardan hoşlanmayacak, iyi bir konuşmacı olacaklar ve öğrenmekten keyif alacaklardır. Bilinçaltlarında kesin yargıları olan kişilerdir. Yaşam kalitelerinin daima yüksek olmasına dikkat edecekler ve sonuçlanması gereken olaylarda tereddüt yaşamayacaklardır. Yeteneklerinin sınırlarını zorlamaktan çekinmezler. Oldukça romantik ve duygusal yapılarından dolayı, aşk yaşamlarında sürekli sorun yaşarlar ve anlaşılmamaktan şikayet ederler. Hareketli ve çok yönlü oluşları nedeniyle sık sık seyahate çıkarlar. Kendilerini üzmeye ve olayları dram haline getirmeyi eğilimlidirler. Orijinal ve sıra dışı düşünen bir kafa yapıları vardır. Güçlü iradeleri ve korkusuz kişilikleri ile, bulundukları ortamlarda meydan okumayı severler.

KOÇ:
İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz.

BOĞA

Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek istiyor ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir gün içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün çevre ilişkilerinizde başarılı olacağınız bir gün.

İKİZLER
Yeteneklerinizin sınırlarını zorlamada üstünüze yok. Bugün tüm becerilerinizi ruhsal bir maneviyatla birleştirecek ve kendi tarzınızı ortaya koyacaksınız. Bu arada planlarınızı ortaya dökerken, kişisel çekiciliğinizden faydalanmayı ihmal etmiyorsunuz.

YENGEÇ

Venüs sabit bir burç olan Kova'ya geçerek, sosyal ilişkilerinizde istediğiniz her türlü başarıyı size veriyor. Herkes sizin ağzınızdan çıkan sözleri takip ediyor.Yaşamın hedef noktası olmak sizi farklı kılıyor emin olun. Fakat Terazi'de ilerleyen Satürn'ün hareketini unutmamalı.

ASLAN
Amaçlar ve arzular üzerinde çok fazla düşünmek istemediğiniz bir gün. Çevrenizin kişisel yargılarından hoşlanmayabilirsiniz. Kendinizi ortaya atmadan başarıyı yakalamak isteyişinizin önemli nedeni kaybetme riskini ön satıhlarda yaşamaktan çekinmeniz.

BAŞAK
Yanlış zamanlarda karşınıza çıkan fırsatları kullanırken, dikkatli olmalısınız. Ani hevesle sarıldığınız konuların kendinizi kanıtlamak uğruna yaptığınız güç gösterisi olabileceğini aklınıza getirmelisiniz. Enerjinizi doğru kullandığınız anda, geçekleştiremeyeceğiniz hiçbir şey yok.

TERAZİ

Bugün, kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Ay'ın bulunduğu konum, sosyal yaşantınıza canlılık verirken, bilinçaltı duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşayabilirsiniz.

AKREP
Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınız kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız.Fakat bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu. Ay'ın bulunduğu konum ruhunuzda fırtınalar yaratıyor.

YAY

İkili ilişkilerinize ayırdığınız zaman, güncel çalışmalarınız aksatabiliyorsunuz..Daha sonra fikrinizi değiştireceğiniz için, hiçbir şekilde ileriye dönük sözler vermemelisiniz. Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaçta hissediyorsunuz.

OĞLAK

Mantıklı olmakla övünmenize rağmen, duygular söz konusu olduğu zaman hata üstüne hata yapıyorsunuz. Duygusal saplantılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz zaman, gerçekleri daha iyi görebiliyorsunuz. Bugün, olaylar karşısında gizem yaratacaksınız.

KOVA
Venüs yakın ilişkilerinizde istediğiniz desteği sağlarken, dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz.İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Bazı konularda daha da güçlenmek zorundasınız.

BALIK

Ani verdiğiniz kararlarla, engellerden kısa sürede kurtuluyorsunuz. Bazı olayları yeniden düşünmelisiniz. Ön sezileriniz oldukça güçlü. Duygusal ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. bu gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalayacaksınız.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA