• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Beklediğimiz mutlu haberleri alacağız FİLİZ ÖZKOL

Beklediğimiz mutlu haberleri alacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.05.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Ev ve emlakla ilgili bir işimiz var veya yapılanma söz konusu ise, bütçemizi aşan ekstra masraflar canımızı sıkabilir. Faturalarımız ve gözümüzden kaçan borçlar kapımızı çalabilir. Yollardan beklediğimiz mutlu haberleri alacağız. Güven duygumuzun bizi olumlu bir şekilde yönlendireceği özel gülerimizden biri. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Bugün, maddi konularda sabit düşünmekten vazgeçmeliyiz. Kamu olaylarında farklı sunumlar gündeme gelecektir. Kararlı düşünmenin artılarını zaman bize olumlu bir şekilde gösterecektir.

BUGÜN DOĞANLAR:

Güzel giysiler ve pahalı ilişkilerden hoşlanırlar. Duyarlı yapılarından dolayı, sabır ve anlayış konusunda iniş ve çıkışlar yaşarlar. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar. Bulundukları ortamlarda öne çıkmayı iyi bilirler. Aşk yaşantıları oldukça renklidir. Kimseye ödün vermedikleri için, yaşamı kendi tarzlarına göre yaşarlar. Kişisel cazibe ve fiziksel çekiciliklerinin tüm avantajlarını kullanırlar. Seçici ve özenlidirler. Ortak çalışmalara uygun bir yapı sergiler, engeller karşısında pes etmekten hoşlanmazlar. Duygusal davranışları onları değişik aşk anlayışı içine itebilir. Çoğu kez anlaşılması zor kişiler gibi görülebilirler. Felsefe, hukuk ve yüksek eğitime ilgi duyarlar. Yeteneklerini sosyal alanlarda kullanarak, aşk iş ve evlilik konularında evlilik fırsatları elde edeceklerdir.

KOÇ:
Maddi konularda yaratıcılığınız kullanmak için kendi gücünüze ihtiyacınız var. Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor.
BOĞA:
Birlikte hareket edeceğiniz kişilerin duygusal yönlerinde etkilenecek ve düşüncelerinize yeni bir bakış açısı getireceksiniz. Derin düşünmekten sıkıldığınız anlarda geçimişteki tercübelerinizi örnek almalısınız.
İKİZLER:
Yönetici gezegeniniz Merkür, Koç burcunda ilerliyor. Sosyal ilişkilerinizde ikna edici bir tablo çiziyor. Bugün sizi ikna etmeye çalışmaktan yorulabilirler. zor bir kişi olarak tanınıyorsunuz.
YENGEÇ:
Hiçkimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk yaratıyor. Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz.
ASLAN:
Aktif yönlerinizin takdir edilmesiyle toplumsal hayatınız canlanıyor. Bugün aktivite gerektiren olaylarla ön plan çıkmayı başarıyorsunuz. Aynı görüşü paylaşan arkadaşlarınızla önemli konuşmalar yapacaksınız.
BAŞAK:
İçinizde biriken enerjiyi bir yerlere kanalize etmek zorundasınız. Bugün aşırı uçlarda davranışlar gösterebilirsiniz. Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmeli ve kendi isteklerinizi gözden geçirmelisiniz.
TERAZİ:
Maddi konularla ilgili düşüncelerinizde abartıya kaçmamalısınız. Duygusal güvene ihtiyacınızın olduğu bir gün içindesiniz. Fakat, sıra dışı olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.
AKREP:
Ay, burcunuzda ilerliyor. Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partneriniz de paylaşıyor.
YAY:
Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir gün. Maddesel kaygılarınızı yenmek istiyorsanız, bütçenizi yeniden gözden geçirin ve unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın. Kazançlarınızı artırma hazırlığı içindesiniz.
OĞLAK:
Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Bugün Ay, size olumlu bir motivasyon da sağlıyor. İstediğiniz konuma gelmek için daha sabırlı olmalısınız.
KOVA:
Duygu dolu bir gün sizi bekliyor. Karşılaştığınız olaylara alıngan yaklaşabilirsiniz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bu günde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz.
BALIK:
Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Bugün ailenizin eski olayları yeniden gündeme gelebilir.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA