• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
F.Bahçe’yi bu afet yaktı GÜRKAN ERTAÇ

F.Bahçe'yi bu afet yaktı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.04.2010, 00:00
F.Bahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımının ligde ve Avrupa'da 58 maç yenilmezlikle bir rekor kırışını alkışlarken, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen İndesit Avrupa Şampiyonlar Ligi finalinde İtalya'nın Foppapedretti Bergamo takımına 2-0 yenik duruma düştükten sonra durumu 2-2'ye taşıyıp tie-break setinde şampiyonluğu kaçırışına kahrolduk. Sarı-Lacivertli yıkan oyuncu İtalyanların seksi güzeli Francesca Piccini'ydi. Turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Piccinini finalde 21 sayıyla oynadı, 4 tekli blok yaptı, ayrıca hiç manşet hatası da yapmadı. 16 yaşında milli takımda oynayan 31 yaşındaki güzel yıldız, 2002 Dünya Şampiyonluğunu, 2007 Dünya Kupasını, 2009 Avrupa Şampiyonluğunu, 2009 Büyük Şampiyonlar Kupasını kazanmasında önemli rol oynadı. Kulübü Bergamo'nun da 10 yılda 7 kez Avrupa Şampiyon olmasına önemli katkı yaptı. Francesca, voleyboldaki başarısı kadar magazin basınının da gözdesi. Lezbiyen olduğu ve milli takımdaki arkadaşlarıyla ilişkiye girdiği, ayrıca bir erkekle plajda sevişirken yakalandığı İtalyan Basınında yer alan Francesca, özel hayatı ve sık sık verdiği seksi pozlarla tanınıyor.

DYO Karşıyaka artık bu eziyeti yaşamasın

AROMA Kadınlar Voleybol Liginde İzmir'i uzun yıllar başarıyla temsil eden ve ligi renklendiren DYO Karşıyaka bu sezon yüreğimizi ağzımıza getirdi, kurtuluşun son hafta ilan edebildi. Ligdeki diğer takımlara göre komik bir bütçeyle kurtuluşu başaran başkan Yücel Gönül, menajer Volkan Gönül, çorbada tuzu olan diğer yöneticiler, antrenörler Abdullah İmren, daha sonra İsmail Yengil ve tüm sporcuları kutluyorum. Gerçi biz DYO KSK'nin zirveye korku salydığı zamanları biliyoruz ama buna da şükür. Ne varki, bu atlattığımız badireden ders almmalıyız. Önce KSK Ana Yönetim Kurulu bir karar vermelidir. DYO KSK güçlü mü yaşayacak, yoksa gittiği yere kadar mı gidecek ? Bir defa şu bilinmeli ki bu bütçeyle bu iş gitmez. En az 1 milyon TL'lik bir kaynak aktarılmalı. Yücel Gönül ve ekibi eğer bu garanti verilecekse şimdiden transfer harekatına geçmeli, İsmail Yengil'le yeniden anlaşma yapılmalı, kenarda köşede kalan ucuz yabancıları toplamak yerine, iş yapacaklarla vakit geçirilmeden hemen anlaşmaya çalışmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA