• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
DP’de bütünleşme gecesi ERKİN USMAN

DP'de bütünleşme gecesi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.12.2009, 00:00
Geçtiğimiz Ekim sonunda Ankara da yapılan Büyük kongre sonrası Anavatan partisi ile birleşen Demokrat Partinin Türkiye genelinde yakaladığı olumlu hava İl ve İlçelerde de artarak devam ediyor.
Karşıyaka da ilçe Başkanı Yücel Çağatay yakaladıkları sinerjinin Demokrat Parti'yi başarıya götüreceğine inandığını söylüyor.
Yücel Çağatay bu bütünleşmeyi kutlamak için düzenledikleri yemekli toplantının 18 Aralık 2009 Cuma akşamı saat 20.00 de Bostanlı vapur iskelesi üstünde Altınbalık Restaurant ta yapılacağını söylüyor ve ekliyor:
"450 davetiyenin tamamının partililer tarafından kapışıldı. Bu yemekte Demokrat Parti'ye gönül veren insanlar uzun zamandır özlenen bütünleşmenin heyecanını yaşayacak. Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Hüsamettin Cindoruk da programında bir değişiklik olmadığı taktirde yemeğe katılacak."
***
Yücel Çağatay, eski bir futbolcu ve hakem.
O şimdi yeşil-saha defterini kapattı, siyaset kulislerine geçti.
Çağatay ve arkadaşları geçtiğimiz hafta bir "vefa gösterisi" sergiledi ve bir DP heyeti, Karşıyaka'nın eski Belediye Başkanı Kemal Baysak'ı ziyaret etti.
Bu ziyarette, DP Karşıyaka İlçe Başkanı Yücel Çağatay'ın yanında Güliz Eğrihancı, Kamil Karadeniz, Nevin Yalçın, Kadın Kolları Başkanı Ayşın Baysak ve Başkan yardımcısı Aysan Erdil vardı.
Ziyaret sonrası Yücel Çağatay, Kemal Baysak'ın Belediye Başkanlığı öncesinde Karşıyaka da yaptığı çalışmaları, Başkan olduktan sonra Belediyecilik hizmetlerini anlattı. Büyük bir dikkatle dinledik, değerli Başkanımızın tecrübelerinden yararlanmak istediğimizi kendisine ilettik."
Ve, Kemal Baysak'tan sözler:
"Kapım kardeşlerime her zaman açık.Genç kardeşlerimle gurur duyuyorum."

hayattan
60 yıl önce, 60 yıl sonra!

Karşıyaka Lisesi Eğitim Vakfı (İKLEV), etkinliklerine bir yenisini daha ekledi; "Mezuniyetlerinin 60.yılında Karşıyaka Liseliler"
İlk kez bu yıl uygulanacak güne, 18 Aralık 2009 Cuma, saat 11.00 de Karşıyaka Lisesi'nde başlanılacak. Okul müdürü İlyas Babayiğit, 1949 mezunlarını iki saat süre ile okulda konuk edecek, şimdiki öğrencilerle tanıştıracak, daha sonra okul müzesi gezilip lisenin tarihi, fotoğraflar eşliğinde anlatılacak.
Akşam ise saat 19.30 da Bostanlı Altınbalık Restorandaki yemekte anılarla coşulup kaf kaf çekilecek, okul marşı söylenecek.
Günlerdir vakıf yönetim kurulu üyesi Doğan Gençoğlu'nun iletişim içinde olduğu ve geceye katılarak, kaliteli ve uzun yaşamanın sırlarının açıklayacak en genci yetmiş sekiz yaşındaki bu güzel insanlar kimler mi?
Meliha Özbağ Olçum, Mehmet Ali Özcel, Ahmet Erkan,
Ajlan Aktuğan , Cengiz Özarı, Süleyman Öğüt, Mediha Besut Törün ,Makbule Gencer İpçi, Perihan Akçamlı Şimşit , Melek Önder Gökçe, Güntekin Köksal, Nevin Ulusoy ,Okay Kurçeren, Necla Özeti, Mizyal Dinç Akımsar , Yılmaz Özcan, Sadri Tunay, İlhan Büyükaycan,
Özcan Ölken ,Mustafa Alkın , Orhan Ataseven
Nefise Külahlı Akıncı, Nimet Usaloğlu Alanyalı,
Mesrure Gündalan Sezak, Engin Usmen
***
İKLEV Yönetim kurulu, tüm mezunlarla bu çok özel günde birlikte olmak istiyor.
İetişim. İsfendiyar Yıldız :0 532 4667735
Doğan Gençoğlu : 0 532 3739026
Yücel İZMİRLİ : 0 532 2755407
Nihal Ataizi : 0 532 6521816
Barbaros Karabulut:0 532 7636596

SAPAN TAŞI
Berlusconi

İtalya Başbakanı Berlusconi, partisinin Milano'daki mitinginde saldırıya uğradı, yediği yumrukla ağzı burnu dağıldı.
Berlusconi, yine de çok şanslı! Herkesin gözü önünde yumruk yedi. Ya bir gün evden böyle dağılmış halde gelse, insanlar ne derdi? 'Çapkınlıklarından ötürü karısından dayak yedi" dense, Berlusconi, halkının yüzüne nasıl bakardı?
Muhittin Akbel

küpe
İlerlemek için harekete geçmek yeterli değildir. Hangi yönde harekete geçileceğinin bilinmesi de gereklidir.
Gustave Le Bon

fıkra
Şaşırmış

Arabın biri Paris'te Eyfel Kulesi'nin dibinde duruyor ve durmaksızın başını sallıyordu.
Bir Parisli ona "Niçin başınızı sallıyorsunuz?" diye sordu.
Arap cevap verdi:
"Bu, şehrinize beşinci gelişim. Sizlerin buradan hala petrol çıkaramığınızı gördükçe çok şaşırıyorum. Kusuruma bakmayın..."

Duvarlardan
* Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır.
* Vicdanı tertemizdi, zira onu hiç kullanmamııştı,
* Ölülerin çenesini bağlarlar, burada gördüklerini orada söylemesinler diye.
* Dostluğa yer bırakacak kadar savaş, savaşa yer bırakacak kadar dost ol.
* "Hayır" demek kolaydır; çünkü "evet" denilince yapılacak iş çıkar.
* Eğer dünya görüşünüz tuvalet duvarında ise sizin işiniz sifona kalmıştır.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA