• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Vazifelilere uyarı: Özgener yıkılamaz ERKİN USMAN

Vazifelilere uyarı: Özgener yıkılamaz

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.04.2010, 00:00
Oldum olası dedikoduyu, olmamış şeyi, olmuş gibi canlandırıp ballandıra ballandıra anlatmayı çok severiz.
Hele hele birini yaralamak istiyorsak, ötesinden ucundan mutlaka ilişkilendirir, "Çamur at izi kalsın" dercesine suçlar, yapıştırırız.
Şimdi Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile ilgili bir Bizans Entrikası sürdürülüyor, sürdürülmeye çalışılıyor.
Neymiş efendim, Özgener'in, F.Bahçe Acıbadem Voleybol Takımının Cannes'daki Avrupa İndesit Şampiyonlar Ligi Finallerinde ne işi varmış...Dargın olduğu F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la barışmak için oraya gitmiş. Falan, filan fişmekan....
* * *
Olayın aslı şu: Özgener, Futbol Federasyonunun ağır toplarından Acıbadem Sağlık Zincirleri Başkanı, F.Bahce Acıbadem Voleybol Takımının herşeyi M.Ali Aydınlar'ın, "Finallere kalırsak davetlimizsiniz" teklifine, "Siz finale kalın, gelirim" sözü vermiş.
Ve sarı-lacivertliler bunu başarınca da sözünü tutup Cannes'a gitmiş. Mahmut Özgener'i tanımayanlar, eski voleybolcu olduğunu, Saint Joseph ve Karşıyaka voleybol takımlarında forma giydiğini bilmeyenler bu ziyareti, Aziz Yıldırım'la barışma seyahati olarak nitelendirmişler. Sonra Futbol Federasyonu Başkanı bir başka branşta maçları izleyemez mi ? Öküzün altında buzağı aramak diye tam buna derler.
* * *
Bu Özgener'i yıpratma kampanyasını tezgahlayanlar bir başka büyük insanı vurduklarının farkında değiller. Türkiye'ye Acıbadem ile sağlık hizmetlerinde çağ atlatan ve yine Acıbadem ile F.Bahçe'yi Avrupa Şampiyonluğuna götüren M.Ali Aydınlar'ı bu dedikodu kampanyası çok üzmüş. Başarılı yönetici, başkan, "Bu spor dalında Türkiye'yi Avrupa Şampiyonluğuna taşıma çabamı eleştirenler, rant getirmeyeceğini söyleyenler oldu. Buna rağmen bir ideal uğruna finale kadar çıkardım. Ama Özgener'le ilgili dayanaksız söylentiler beni çok kırdı" dedi.

Hayat dersleri
Gıda hilelerine dikkat!

* Kahveniz bol köpüklü ise büyük ihtimalle şekerine karbonat atılmıştır.
* Sabah çayınız çok demli geliyorsa, akşamdan kalan demliğin suyu süzülerek yeni demlikte kullanılmış demektir.
* Pazar sergisindeki portakalı ışıl ışıl parlıyor ve ele alındığında yapışkan hissi veriyorsa, mutlaka yağlı bezle silinmiştir.
* Satın aldığınız 'lor' çok katıysa, nişaşta takviyesi yapılmıştır.
* Yeşil zeytinin çok fazla sararması, kostikte fazla yatırıldığı anlamına gelir.
* Bir miktar bal ile kaynatılmış şeker şerbetinden elde edilen sahte balı, gerçeğinden ayırt etmek için uzman olmak gerekir.
* Açıkta satılan tereyağına patates püresi karıştırılmış olma ihtimali yüksektir.
* Sütlü tatlıların uzun süre bozulmaması için içine azot basılır.
* 3 liralık hamsi, kesinlikle bir kasa bayatıyla harmanlanmıştır.
* Ekmeğiniz 'pamuk' gibiyse, hamuruna beyazlatıcı katkı maddesi fazla atılmıştır.

kentten
Bir hamlede 3000 bin ağaç!
Geleneksel 41'inci "Izmir Atatürk Ormanı Ağac Bayramı" etkinliklerine Nafiz Gurman Mahallesi Barış ve Dostluk Şöleni eklendi ve etkinliğe katılan 3000 İzmir'li, "Ataorman"a 3000 fidan dikti.
Hemen belirteyim, bu bir Sancar Maruflu işi...
Doğancay yoluna bakan, alanda coşku yaşandi. Yılın
son Ağac Bayramına Bayrakli Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ataorman Başkanı Sancar Maruflu ,muhtar Ali Aydın, İzmirli STK'lar adına Cengiz Bulut, Edibe Dincel, Sultan Tatlı, Salih Erkek, Uğur Yelekli,Özden Bulgun, Il Genel ve Bld. Meclis Uyeleri,Meslek ,Esnaf Odalari Başkanları katıldı.
Gelenlere tavuklu,nohutlu pilav, lokma,incir lokumu, çay,su ve ayran ıkram edildi.

küpe
Bazı yıkılışlar, daha parlak kalkınışların teşvikçisidir.
Shakespeare

fıkra
Taşımak için

Tımarhaneyi ziyarete giden Bakanlık görevlisi, inşaat çalışmalarıyla meygul bir deli grubunu seyrediyordu. Bu arada, el arabası tersine çevrili olarak gidip gelen birdeli dikkatini çekti. Ziyaretçi adama hareketinin yanlış olduğunu izah ederek, arabayı düz çevirmesini tazsiye etti.
Hasta bu devlet memuruna acıyarak baktı.
"Delimiyim ben? Bu takdirde bütün gün taş taşımaya mecbur ederler beni..." dedi.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA