• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dalan: Hepimiz Cindoruk’layız ERKİN USMAN

Dalan: Hepimiz Cindoruk'layız

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.04.2010, 00:00
İki ay önce Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Fatih Dalan'ın organizasyonunda başlayan, İzmir, Aydın, Manisa, Çanakkale, Denizli, Muğla, Afyon, Kütahya, Uşak, Balıkesir, Burdur ve Isparta İl başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen DP İl Başkanları İstişare toplantılarının üçüncüsü Çanakkale'de gerçekleştirildi.
* * *
Demokrat Parti Çanakkale İl Başkanı İsmet Akıncı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Bursa, Sakarya, Yalova ve Eskişehir İl başkanları da katıldı. Toplantı hakkında bilgi veren Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Fatih Dalan şöyle konuştu: "Hepimiz, Türkiye'nin Demokrat Parti iktidarına olan ihtiyacın farkındayız. Bunun için çok çalışmamız gerektiğini, ortak akılla ülkemiz, bölgemiz ve illerimiz için çözüm önerileri ve projeler geliştirmemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle yaptığımız bu toplantıların yarattığı değerleri tüm il başkanları olarak sahip çıkarak büyütmek ve geliştirmek hedefindeyiz. Çanakkale'de yapılan toplantımıza Marmara Bölgesi İl başkanlarının da katılması bizlere onur ve güç vermiştir. Partimizin temel sloganı olan 'Tek Yürek Türkiye' anlayışı il başkanlarımız arasında yerini bulmuştur. Teşkilatlarımız arasında yaratılan bu işbirliği ve paylaşım ortamı Demokrat Parti iktidarının müjdecisidir."
Fatih Dalan'ı dinlemeye devam:
"Türk milleti Demokrat Parti misyonnunun bu ülkeye verdiği hizmetleri çok iyi bilmektedir. Demokrat Parti iktidarı Türkiye'nin tek umududur. Çıkış noktasıdır. Bu iktidara yürüyüşte 12 il başkanı olarak genel başkanımız Hüsamettin Cindoruk'un yanında ve arkasındayız."

Vefa Günü'nden notlar!
Karşıyaka Lisesi Eğitim Vakfı'nın, Karşıyaka Belediyesi'nin katkılarıyla 2000 yılından bu yana düzenlediği "Vefa Günü"nün bu seneki konukları, birikimleri, emekleri ve özverileriyle Karşıyaka Liselilerin gönüllerinde taht kuran eğitimcilerinden Türkan Kutlay Çelikhisar, Özden Turunçoğlu, Reyhan Bayburt ile Karşıyakalıların gururu lisenin ilk mezunlarından ses sanatçısı İsmet Yazar'dı.
* * *
Eğitimci Yücel İzmirli'nin yönettiği toplantıda, anlattığı Kız Muallim Mektebi, Karşıyaka Ortaokulu ve Lise tarihi, fotoğraf sanatçısı Vehbi Moğol'un, çok zengin arşivinden derleyerek hazırladığı Karşıyaka'nın eski fotoğraflarından oluşan müzikli sunumu, salonu dolduran Karşıyakalıları kah hüzünlendirdi, kah ağlattı, kah düşündürdü.
Programın son bölümünde, 'Hocaların Hocası' ünlü matematik öğretmeni Hasan Tahsin Abakan, Tevfik Bilsay'a, vakıf başkanı İsfendiyar Yıldız, İsmet Yazar ile Özden Turuçoğlu'na, emekli müdürlerden Erol Kaya, Reyhan Bayburt ve Türkan Kutlay'a, Yücel İzmirli'de sınıf arkadaşı Meriç Aray'a günün anısına plaketlerini verdiler.

küpe
Barış diyenler önce şunu bilmeli: Tek kanatlı kuş uçamaz. Tek elin sesi çıkmaz. Bir ülke tek taraflı kendi kendine barış yapamaz.
Simon Perez

fıkra
Öyleyse

Küçük Tosun heyecan içinde mutfağa koşarak, "Anne ne gördüm, biliyor musun?" diye bağırdı ve devam etti: "Ali ağabey ablamı öpüyordu."
Anne gülümsedi.
"Niçin öpmesin? Ablanla enişten, gelecek hafta evleniyorlar."
Oğlan bir an düşündükten sonra sordu:
"Peki, babam bizim Kezban'la ne zaman evlenecek?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA