• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu iddialar Atatürk Organize’yi karıştırır ERKİN USMAN

Bu iddialar Atatürk Organize'yi karıştırır

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.11.2010, 00:00
Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin "Dayanışma Gecesi" 6 Kasım Cumartesi günü Çeşme Sheraton Otel'de yapıldı.
Geceye organize bölgesi sanayicilerinin büyük bir bölümü katıldı.
Çok iyi hazırlanılmış bir organizasyon oldu.
Ama, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin kıdemlilerinden Ekmel Üçer geceyi değerlendirirken şöyle konuşuyor:
"Her şey iyi, hoştu ama, üzüldüğüm taraf Organize Bölge yönetim ve başkan seçimlerinin yaklaşması nedeniyle, bu gece 'Hilmi Uğurtaş Şov'a dönüştü. Başkan günün ehemmiyetini belirten konuşmasını yaparken krizin aşıldığını, bölgeye hareket geldiğini söyledi. Doğalgaz, elektrik, su kullanımının arttığını belirtti."
* * *
Ekmel Üçer'in anlattığına göre, sahneye çıkan Funda Arar şarkılarına başlamadan önce eline tutuşturulan kağıttaki notları okudu, sadece Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Başkanı'na teşekkür etti.
Funda Arar'ı Cenk Eren izledi.
O da aynı mizanseni tekrarladı.
Şimdi Ekmel Üçer soruyor:
"Bu geceyi Hilmi Uğurtaş tek başına mı düzenledi?
Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin yöneticilerinin hiç mi emekleri yoktu. Gecenin bütün masraflarını Hilmi Uğurtaş cebinden mi karşıladı?"
Ekmel Üçer noktayı şöyle koyuyor:
"Ben o yönetim kurulunda olsaydım, gerekeni yapardım!"

hayattan
Rami Kınacı'yı kaybettik

Bir basketbol duayeniydi Rami Kınacı. İzmir'e basketbolu getirenlerin, salonlardaki sevdayı ateşleyen, yayanların başındaydı. Uzun yıllar Çayırova ve Altınordu kulüplerinde basketbol oynadı, daha sonra hakemliğe başladı. Yüksek becerisi sayesinde Beynelmilel Hakemliğe terfi etti, FİBA'nın görev verdiği isimler arasında yer aldı. Rami Kınacı hakemliğe veda ettikten sonra Osman Solakoğlu Basketbol Federasyonu'nda uzun yıllar üye olarak çalıştı, İzmir'e ve Türk basketboluna çok değerli hizmetler verdi. Kınacı son yıllarda çeşitli rahatsızlıklarla boğuştu. Ve dün acı haberi aldık, 82 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kınacı'nın cenazesi dün Hakim Evleri Camii'nde kılınan ikindi namazını mütakiben toprağa verildi. İzmir basketbolunun başı sağolsun.

kentten
Sanal emeklilik kutlaması

Karşıyaka'da, İzmir'in fotoğraf duayeni merhum Hamza Rüstem'in torunu Mustafa Rüstem'in yepyeni bir anlayışla işletmeciliğini yaptığı Şirince Balıkevi birbirinden ilginç konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sinema eleştirmeni ve genel cerrah Dr. Emin Yeğinboy ve arkadaşları Yavuz Güvenal, Mert Rüstem, Murat Güvenal, Esen Baştemel, Celal Küskünbaş ve Kerem Yeğinboy İzmir'in tanınmış deri tüccarlarından Alp Göncüoğlu'nun sanal emekliliğini kutladı. Masadakiler Alp'in emekliliğine inanmadı ama eğlence doruklardaydı.

küpe
Gençliğimiz geçtikten sonra, onu sevmeye başlarız.
Hölderlin

fıkra
Eşek

Otobüste ayağına basan kadına, "Eşek" dediği için bir Karadenizli, hakim huzuruna çıkarılmıştı. Yargıç saçluya altı ay hapis verdi ve tecil etti.
Karadenizli yargıca sordu: "Bir şey demek isteyrum hakim bey! Bir hanıma eşek demem suç sayılabilir. Peki bir eşeğe hanım desem yine suç mudur?"
"Hayır olmaz öyle şey" dedi yargıç...
Karadenizli davacı kadına döndü ve konuştu: "İyi cünler hanım, cüle cüle..."


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA